Wisdom – Nemzetkozi vizeken, tavaszi koncertek

A Wisdom hírlevelében olvashattok a külföldi lehetőségekről és a tavaszi bulikról:

„Sziasztok!

3 fontos hírünk van jelenleg, melyeket szeretnénk megosztani Veletek.

Az egyik, hogy örömmel jelentjük, végre nemzetközi kiadóhoz kerültünk, méghozzá a NOISE ART RECORDS-hoz. Nem volt könnyű a döntés, mert a német AFM kiadótól is volt egy igen csábító ajánlatunk, de bizonyos okok miatt végül a Noise Art-tal írtunk alá.
Ezév augusztusában így világszerte megjelenhet a Judas lemezünk, és nem sokra rá tervezzük már a következőt is, melynek dalaival nagyon jól haladunk. A Judasról még annyit érdemes tudni, hogy rajta lesz a kislemezes All Alone dalunk NG által felénekelt verziója is, egy kis kuriózum gyanánt.

A másik, hogy ezzel egyidőben aláírtunk a ROCK THE NATION koncertszervező irodával is, mely elég sok neves bandát foglalkoztat, mint például Sabaton, Brainstorm, Exodus, Finntroll, Kreator, Korpiklaani. Jó kis turnékat várunk a megállapodástól.
_ELVALASZTO_

A harmadik hírünk, hogy aki tavasszal szeretne látni minket, az Sopronban és Budapesten teheti ezt meg. Sopronban a Rockfarsangon veszünk részt a Moby Dick, a Lord és a Beatrice társaságában, Budapesten pedig a Dalriadával, a Sear Bliss-szel és az Avatarral a Tavaszköszöntő fesztiválon lépünk fel a Club202-ben. Ez utóbbi rendezvényre több akció is lesz, pl. március elejétől belépőjegyeket lehet nyerni majd rá. Figyeljétek a fellépő zenekarok Facebook oldalait!

Mindkét rendezvényre elkísér minket a ROYAL VODKA, így a megszokott kóstolók és a FÉNY is elérhető lesz mindenki számára.

Wiseman Is Alive!”

Hatebreed, Crowbar Hatebreed, Crowbar
június 17.
Agnostic Front Agnostic Front
június 18.
Wayfarer, Dreadnought Wayfarer, Dreadnought
június 19.
Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.