Anathema – Eternity újrakiadás

Az angol melankólikus/pszichedelikus rock csapat mára klasszikussá vált 1996-os keltezésű Eternity című lemeze bakelit formában, 1000 pédányban (500 fekete és 500 fehér dupla 12″ vinyl) kerül újrakiadásra.
A csapat így kommentálta: “A mai, digitális korban az egyik legnagyobb kezdeményezés az, ha bakeliten adnak ki egy lemezt. Emlékeztek gyerekkorotokból a lemezekre? Olyan mint egy lapos mp3 lejátszó, csak sokkal jobb minőségű. Svart által lett újra(maszterelve?)gondolva a felvétel, a külcsínt pedig maga Duncan Petterson (az Anathema egykori basszusgitárosa/dalszerzője – szerk.) készítette. A cucc így néz ki: totál fehér gatefold grafika, eredeti design, új szövegfüzet Duncan jegyzeteivel kiegészítve (ő írta a dalok nagyrészét akkoriban – szerk.), egy táska és persze két darab 12″-es bakelit.”

_ELVALASZTO_

Anathema – Eternity újrakiadás: 2 komment

 • ensomhet ensomhet szerint:

  Ja, ez egy érdekes kérdéskör. Mint amikor valaki vesz egy méregdrága fejhallgatót, aztán hallgatja a youtube-ot.
  Az egy dolog, hogy analóg módon kerül lejátszásra, ha a felvétel már digitális…

 • zemial zemial szerint:

  [url=http://askearache.blogspot.com/2011/08/where-does-audio-for-earaches-vinyl-lp.html:7d3e0a15]ask earache[/url:7d3e0a15]!

  persze a bakelit nyomó cégnél meg bekérik a forrást pendrive-on, pl. wave vagy mp3 formátumban, mert talán EU-ban már nincs is vagy talán 1-2 stúdió ha akad, ami totál analóg (és emiatt b@szott drága). Asszem az [url=http://www.abbeyroad.com/:7d3e0a15]Abbey Road[/url:7d3e0a15] egy ilyen full analóg hely pl.
  De ez ugye még semmi, mert ha szalagon van a mester, a pressing plant sokat nem tud vele kezdeni… Akinek vinyl kell, az vegyen 2000 előtti nyomásokat. Lehetőleg nem szarrá hallgatott állapotban.

június 30.,
augusztus 04.,
augusztus 12.,
augusztus 18.,
augusztus 25.,