Dead Can Dance – meghallgatható az új lemez

Augusztus 13-án érkezik a világ vezető world/neoclassical csoportjának, a Lisa Gerrard és Brendan Perry által vezetett Dead Can Dance Anastasis című új albuma. A nemrég újjáalakult DCD szeptember közepén európai turnéra indul, hazánkban október 17-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatják őket a rajongók. A lenti linkre kattintva e-mail cím ellenében letölthető az Amnesia című új daluk vágott verziója, itt pedig meghallgatható a teljes lemezanyag.

Dead Can Dance – meghallgatható az új lemez (5 komment)

 • necron necron szerint:

  Üdv!

  1-et értek!:-) Nagyon kíváncsi vagyok az októberi produkcióra… remélem lesz lehetőség egy-két szuvenírt is venni a koncerten ;-). Megpróbálok majd dedikálást is szerezni;-D)))

 • necron necron szerint:

  Helló

  Brendan munkásságát annyira nem ismerem, asszem tettem régebben vele egy próbálkozást, de nem jött be, a legutóbbi szólóalbumot nem hallottam, de teszek vele egy próbát, hátha. Lisa szólóalbumati viszont nagyon szeretem van egy-kettő iszonyatosan jól sikerült lemeze Pl. A Mirror pool, vagy a Duality.

  Remélem még kiadnak egy-két ilyen jó albumot. Az lenne az igaz, ha a most induló turnéról készítetnének valami jó kis videó anyagot- ami szerintem várható is:-).

  (@)

 • necron necron szerint:

  Üdv

  Mestermű…Minden szám tökéletes! Nem gondoltam volna, hogy ennyire rátapintank arra, hogy mit is vártnak a rajongók. Tökéletes visszatérés!

  A boríó is jó választás volt

  (@)

 • pistike66 pistike66 szerint:

  Szeretem a DCD-t, de azért már reflexszerűen tartok a hosszú idő utáni reunionoktól :-). De azért adni fogok nekik egy esélyt.

 • oldboy oldboy szerint:

  Úgy látszik a napraforgók őket is megihlették, mint anno [b:57669n36]Mood[/b:57669n36]-ékat! 😉

March of Beasts March of Beasts
március 01.