Gorgoroth – Infernus kirúgta Pest-et

Úgy látszik az elmúlt időben a műfaj egyik első komolyabb nevének, a Gorgoroth-nak elég hányattatott a sorsa. Nemrégiben indult útjára a zenekar Latin-Amerikai turnéjára, ám nem sokkal az indulás előtt az egyetlen őstag, Infernus kirúgta a társaságból az újból visszatérő Pest-et, akivel hajdanán az Antichrist, Under the Sign of Hell, stb. albumokat rögzítették. A hírt a hivatalos oldalon is megerősítette Infernus, miszerint „A Gorgoroth zenekarhoz tartozó hűség, illetve a zenekar rajongói és a többi zenekartag miatt Infernus kirúgta Pest-et a zenekarból azonnali hatállyal”.

Úgy néz ki a nézetelrétést az okozta, hogy Pest nem kifejezetten tartotta fontosnak a Latin-Amerikai koncertsorozatot. Habár az ő közreműködésével születhetett újjá a Gorgoroth – amiről a Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt albumon rögzítettek is egy számot, arra utalván, hogy Ghaal és King kiszállása után is működni fog a zenekar -, úgy látszik Infernus nem tűri, ha valaki mellőzi a lojalitását és elkötelezettségét ehhez a Norvég légióhoz.

Az együttes a Taake-ből jól ismert Hoest-et kérte fel, hogy a turné erejéig segítse ki őket. Ugyan hang- és videóanyag nem került még ki a megmozzanásról, mindenképp szeretném meghallgatni, mit sikerült összehozni ezen a turnén!

Gorgoroth – Infernus kirúgta Pest-et (3 komment)

 • csehszlovakze csehszlovakze szerint:

  [quote=Xhavael:4ws8fd7v]

  Köszi szépen! Mikor én néztem még egy darabot nem találtam!
  [/quote:4ws8fd7v]
  Nincs mit. Első dolgom volt videót keresni, amikor láttam a neten egy [url=http://metalrevolution.net/blog/setembro-negro-08-09-2012-sao-paulo-sp-carioca-club/:4ws8fd7v]galériát[/url:4ws8fd7v] az estéről.

 • xhavael xhavael szerint:

  [quote=csehszlovakze:f2356t3x]

  [url:f2356t3x]

  [url:f2356t3x]

  Többet nem találtam.
  [/quote:f2356t3x]

  Köszi szépen! Mikor én néztem még egy darabot nem találtam!

 • csehszlovakze csehszlovakze szerint:

  [quote=”Xhavael”:4ws8fd7v]Ugyan hang- és videóanyag nem került még ki a megmozzanásról
  [/quote:4ws8fd7v]

  [url:4ws8fd7v]

  [url:4ws8fd7v]

  Többet nem találtam.

Friendly Tour 2024 Friendly Tour 2024
február 23.
The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.