Megjelent az első Hetfield életrajz

James Hetfieldről elég lenne csak annyit tudni, hogy ő a modern kor legnagyobb rockzenekarának, a Metallicának a frontembere, és máris tudhatjuk, hogy az ő életének története nem egy sablonos téma. A most megjelent könyv a világon az első és egyetlen életrajza.
A Metallica már rég bebiztosította helyét a rock óriásai között. Lenyűgöző módon alakultak át ismeretlen thrashmetal-úttörőkből világrengető rock-megasztárokká, és ebben meghatározó szerepet játszott az énekes, gitáros és társdalszerző James Hetfield, akinek egyedülálló és lenyűgöző személyisége meghatározta az együttes minden drámai lépését.
A Metallica farkasa eme figyelemre méltó ember életének első megjelent krónikája.
A szerző, Mark Eglinton Hetfield élettörténetének kulcsszereplőivel készített mindenre kiterjedő, exkluzív, személyes interjúkat, és ezeket összegyúrva írta meg a Metallica frontemberének életrajzát.
A könyv aloldala:
http://silenos.hu/james-hetfield-metallica/

Megjelent az első Hetfield életrajz (4 komment)

 • boymester boymester szerint:

  Ez a legnagyobb tényleg kemény. A metálnak és rocknak lassan kismillió ötvözete, műfaja létezik és egyiknek sem tudnám megnevezni a királyát, általában többen osztoznak még ezeken is…Minden Metallica albumon tudtam szeretni pár dalt, némelyik tényleg műfajának ékköve, de komplex, megkerülhetetlen mesterművet soha nem tettek a thrash asztalára. Nálam a klasszikus Master Of Puppets szokott előkerülni inkább, de az sem tökéletes. Slayer elmebaja és az ős Sepu néha kő egyszerű thrash bunkósága sokkal hatásosabb, mint ez a sterilizált, mára hiteltelen zenekar és nem egy kevésbé ismert zenekar játszaná le őket ilyen téren a színpadról. Egyfelől meg létezzenek, írjanak könyveket, nyomassák a mega koncerteket még sokáig, mert ha pár fiatalhoz rajtuk keresztül jut el a fém, az sem utolsó eredmény. Persze a fiatalok egy részéből amolyan “kocarokker” lesz, megismer max. 3 zenekart az életben, de VANNAK és LESZNEK akik továbbviszik az igét:) Én az ilyen hűdenagy sztár zenekarokban ezt szeretem.

 • pistike66 pistike66 szerint:

  [quote=MotherRoad:ij929br7]
  [i:ij929br7]Esetleg az “egyik” legnagyobb rockbanda, elég barokkos túlzás a “legnagyobb” jelző.[/i:ij929br7]
  [/quote:ij929br7]
  Én is valami ilyesmit akartam mondani. 🙂 A nagyság maximum a múltjukra vonatkozhat.

 • csehszlovakze csehszlovakze szerint:

  Hmm… nem is tudtam, hogy már [url=http://www.last.fm/group/James+Hetfield+Is+the+Table!:4ws8fd7v]asztalokról[/url:4ws8fd7v] is adnak ki életrajzot… 😀

 • motherroad motherroad szerint:

  [i:e6efd64f]Esetleg az “egyik” legnagyobb rockbanda, elég barokkos túlzás a “legnagyobb” jelző.[/i:e6efd64f]

Combichrist, Megaherz Combichrist, Megaherz
szeptember 25.
Vinnie Moore Vinnie Moore
szeptember 26.
Liturgy, Áron Porteleki Liturgy, Áron Porteleki
szeptember 26.
IHE Slam Party IHE Slam Party
szeptember 27.