Keep Of Kalessin – Új klip, és az érem 2 oldala

Az oslói Inferno fesztiválon mutatta be a Keep Of Kalessin legújabb videoklipjét. Majd Obsidian C. – a zenekar gitárosa – megosztott még néhány nem várt hírt a közönséggel. A zenekar új arculata mellett bemutatott videón kívül most Obsidian C. viszi tovább az énekesi teendőket, azután hogy Thebon a szó szoros értelmében elveszett az afrikai dzsungelben, vagy legalább is, ahogyan azt állítják.
A gitáros és most már frontemberi teendőket is ellátó Arnt “Obsidian Claw” Grønbech a következőket nyilatkozta: ” 5 hónapja nem halottunk róla. Dél Afrikába utazott a barátnőjével, és nem kaptunk róla semmiféle életjelet és az üzeneteinkre sem érkezett válasz. Ahelyett, hogy vártunk volna, lépni kellett és a stúdióban elkezdtem próbálni a hangom. Észrevettem, hogy a hangom messze távol állt a rossztól. Mindig is a zenekar motorja voltam és könnyebbnek találtam kezelni az éneket, mint hogy Thebon-t valaki mással helyettesítsük. Természetesen egyszerre gitározni és énekelni lesz a legnehezebb élőben, de igazából minden csak gyakorlás kérdése. Érezzük, hogy most ezen az úton kell haladnunk, és a zenekar is erősebb, mint valaha.”

Az érem másik oldala:
Thebon nyilatkozata a történetről: ” Nem vesztem el a dzsungelben, tanulni és pihenni mentem 3 hónapra és semmit sem halottam a zenekarról ez idő alatt. Egy hete kaptam egy üzenetet egy zenekari találkozóról, de nem jeleztem vissza, mert már el voltam foglalva más projectekkel és döntenem kellett, hogy folytatni akarom e Keep Of Kalessin-al. Ma olvasom egy újságban azt, hogy új felvételt és videót készítenek, valamint azt, hogy nyilvánosan kirúgtak az Inferno-n. Ez egyértelműen bizonyítja, hogy már nagyon régen döntöttek rólam. Ez a fajta hűség és barátság, ami miatt már egy jó ideje a zenekarból való kilépést fontolgattam. A legjobbat kívánom nekik.”
Keep Of Kalessin – Új klip, és az érem 2 oldala: 3 komment

szeptember 24.,
szeptember 24.,
szeptember 24.,
szeptember 25.,