Superbutt – szöveges videó és búcsúkoncert

“Egyrészt van egy új szöveges videónk, másrészt a jelenlegi formánkban hamarosan elbúcsúzunk tőletek, de egy utolsó koncert még jön Budapesten. A helyzet nálunk tehát az, hogy a legutolsó lemezünket megjelentető berlini kiadónál márkatárs Die Vorboten zenekar még tavaly kérdezte meg, hogy nincs-e kedvünk átdolgozni egy dalukat, amit ráadásul németül kellene előadni. És ha már úgy alakult, hogy se németül nem tudunk, se rendesen énekelni, akkor miért ne kössük össze a kettőt, és énekeljünk németül? Hogy az eredményt, a Schneller című dalt mi magunk is megörökítsük valahogy, a Cleaver játék grafikai munkáját is jegyző Eron Mezza összerakott nekünk a dalra egy szöveges videót, ami itt látható:_ELVALASZTO_

Miután pedig mindezt tisztességgel elvégeztük, itt az ideje, hogy végre tényleg békén hagyjunk mindenkit és feloszoljunk. Ez persze azért túl van dramatizálva, mert a jelenlegi felállás együtt marad, és új zenekart indít, és a Superbuttot is jobban szeretjük annál, hogysem örökre sorsára hagyjuk, de a budapesti Akváriumban május 31-én tartandó rendezvény mégiscsak egyfajta búcsúkoncert lesz. Hogy miért, mi történik pontosan és aztán hogyan tovább, arról a legegyszerűbb, ha koncert facebookos eseményénél tájékozódik bárki, akit érdekel.

A fenti koncert és a búcsú kapcsán májusban megjelenik majd egy Schnitt című összefoglaló DVD, amin a Superbutt összes lemeze és videója, valamit a tavaly márciusi A38-as koncert anyaga is rajta lesz. Erről néhány hét múlva küldünk majd több információt.

Köszönjük a figyelmet, üdv: Superbutt
Berserk Fest 2023 Berserk Fest 2023
április 01.