Superbutt konzerv

A búcsúzó Superbutt hírlevelét adjuk közzé:

“Sziasztok!

A Facebookon már valószínűleg sokan láttátok, hogy a héten megjelenik, és már most előrendelhető a Superbutt összefoglaló albuma, a Schnitt / Director’s Cut – The Complete Guide To Superbutt. A DVD-n megtalálható a zenekar 2012. márciusi budapesti, A38-as koncertje, összes (15) videoklipje és összes albuma (mp3-ban), valamint extra, korábban kiadatlan felvételek és demók.
A Schnitt DVD-ből készül egy limitált, fémdobozos kiadás is, amely a korong mellett tartalmaz egy Schnitt / Superbutt 2000-2013 mintájú pólót (férfi és női verzióban is) és egy hűtőmágnest is. Ebből összesen 50 darab lesz, ennek több mint a fele már el is kelt, a maradék kb. 20 még gazdára vár. Ahogy mondani szokás, relikvia, ami egyszer még sokat fog érni (vagy nem, de akkor is szép, vagy legalábbis szerintünk az), úgyhogy aki szereti/szerette a zenekart, annak talán érdemes beszereznie, annál is inkább, mert itt egyben megvan minden, amit valaha kiadtunk a kezeink közül, mindez összesen egy normál lemez vagy póló áráért: a limitált kiadás pólóval és mindennel együtt is csak 3990 forint, amíg van belőle. Megjelenés május 16-án, csütörtökön, csatoltunk róla egy képet is, előrendelni pedig itt lehet:
_ELVALASZTO_

Limitált verzió / férfi, jeggyel a május 31-ei Schnitt koncertre (4490 HUF):
http://www.popshop.hu/superbutt/schnitt-limited-edition-koncertjegy

Limitált verzió / női, jeggyel a május 31-ei Schnitt koncertre (4490 HUF):
http://www.popshop.hu/superbutt/schnitt-limited-edition-noi-koncertjegy

Limitált verzió / férfi (3990 HUF):
http://www.popshop.hu/superbutt/schnitt-limited-edition

Limitált verzió / női (3990 HUF):
http://www.popshop.hu/superbutt/schnitt-limited-edition-noi

Normál DVD + koncertjegy (2490 HUF):
http://www.popshop.hu/superbutt/schnitt-dvd-koncertjegy

Normál DVD (1990 HUF):
http://www.popshop.hu/superbutt/schnitt-dvd

A fent említett május 31-ei koncert részleteiről még küldünk majd emlékeztető hírlevelet a koncert hetében, most csak annyit, hogy az 1000 forintba kerülő elővételi jegyeket (a helyszínen 1500 lesz) már meg lehet venni az Akvárium pénztárában személyesen, vagy online itt:
http://www.akvariumklub.hu/program/273

Köszönjük a figyelmet, üdv
SUPERBUTT

IMRE FIA IMRE X SOLKYM IMRE FIA IMRE X SOLKYM
március 24.
Riverside Metal Fest Riverside Metal Fest
március 24.