Rubicon – augusztusi hírlevél

Horváth Imre küldte az alábbi hírlevelet a szerkesztőségnek:

„Régóta nem adtunk hírt magunkról, ideje jelentkeznünk. 🙂 Talán már sokan tudjátok, de aki nem most megtudhatja, hogy a zenekar és Orbán – Ducos Tamás énekes útjai különváltak! Tamással rengeteg dolgot másképp láttunk, gondoltunk, ezért az együtt töltött időszak vége felé már eléggé kiéleződött a ellentét közöttünk, így úgy gondolta, hogy kiszáll a zenekarból.
Bizonyára sokan láttátok az általa megjelentetett „kisregényt” a Facebook oldalunkon ami az ő nézetét tükrözi, természetesen ennek a dolognak is, mint minden másnak két oldala van! Én is írhatnék egy kétkötetes regényt ami a zenekar, illetve az én saját, privát véleményemet foglalja magába a történtekről, de nem fogom megtenni! Úgy gondolom, vannak dolgok ami másra nem tartozik!
Inkább szeretnék Tamásnak minden jót kívánni, nagyon sikeres zenei pályafutást, és nem utolsó sorban szeretném megköszönni az együtt töltött időt, csodálatos élményeket!
A zenekar természetesen továbbra is gőzerővel működik jelenleg vendég énekessel, aki nem más mint Varga Zoli a Chrome zenekar frontembere! Zolival lenyomtunk egy nagyon sikeres, teltházas Fezen fesztiválos bulit, óriásit alakított. 🙂
A zenekarról bővebben a www.rubiconrock.hu, vagy a www.facebook.com/rubiconofficial oldalakon olvashattok.”

The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.