The Moon And The Nightspirit – új kiadó, új lemez

Az éteri folk dallamokat  2003 óta szolgáltató békéscsabai The Moon And The Nightspirit négy albummal a háta mögött a napokban jelentette be, hogy lemezszerődést írt alá a német Prophecy Productions/Auerbach Tonträger kiadóval.
„Büszkén jelentjük, hogy aláírtunk egy hosszútávú, 4 albumra szóló lemezszerződést a legendás Prophecy Productions kiadóval (Tenhi, Empyrium, Alcest, Sol Invictus,…). Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen kivételes és nagynevű kiadó úgy döntött, hogy szárnyai alá vesz és támogat minket. Nagyon izgatottak vagyunk és bizakodva nézünk közös jövőnk elé.”
A kiadó szavai: „Nagy örömünkre szolgál, hogy Ágnes és Mihály elkövetkezendő lemezeivel, illetve az eddig megjelentek újrakiadásaival mi foglalkozhatunk.”

A duó még tavaly novemberben adta hírül, hogy elkészült ötödik nagylemezének felvételeivel. Reméljük hát, hogy már nem kell sokat várni a megjelenésre.

Hazánkban legközelebb a szlovák Phragments és az újra aktív Hideg Roncs társaságában, április 26-án a Focus Abyssi V. elnevezésű rendezvény keretében láthatjuk őket színpadon, lemezbemutató apropójából.