Ad Astra – friss klip a legutóbbi lemezről

A progos, thrashes metal játszó Ad Astra ugyan mostanában nem jelentkezett friss anyaggal, de most megtörik a csendet.
A legutóbbi, még 2012-ben megjelent Open Wide lemez Paycheck című dalához készítettek klipet:A banda honlapján a videóhoz kapcsolódóan az alábbi bejegyzés olvasható:

“Némi életjel gyanánt örömmel mutatjuk be a zenekar első olyan videóklipjét, amiben végre azok a zenekartagok láthatóak, akik ténylegesen is aktív tagjai a csapatnak, pl. Sasvári Feri az új bőgősünk, aki úgy tűnik lecövekel nálunk, és a dalszerzésben is részt a jövőben:)
A klip amúgy a legutóbbi Open Wide albumunk nyitódalára, a Paycheck-re készült és az idén tavasszal lenyomott klub bulik koncert felvételeiből lett összevágva. Mint azt már terjesztettük korábban, az album idén februárban kapott egy hivatalos digitális újrakiadást a Limo Records nevű kis kiadó által, és most éppen elég erőteljesen a külföldi/tengerentúli underground promóció van fókuszban, amelynek része ez az új videó is, és amelyet terveink szerint rövid időn belül még egy követni fog.
Koncert továbbra is szorványosan lesz, de ezúttal legfőképpen azért, hogy semmi se csábítson ki a próbaterem mélyéről, és a nyár folyamán tényleg összeránthassuk a régóta érlelődő új dal kezdeményeinket, és ősszel végre érkezhessen már valami új zene tőlünk. ;)”

január 09.,
február 06.,