Mistyx – megjelent a bemutatkozó anyagNemrég jelent meg a Mistyx zenekar demófelvétele Az A Szó címmel, ami egy intrót és öt számot tartalmaz és ezen a linken teljes egészében meghallgatható. A zenekar tavaly nyáron alakult Budapesten, a zenéjükre főként a modern rock jelző illik, bár elég széles a repertoár. A klasszikus rockzenei elemektől a grunge-on és a modern rock-on keresztül a metálosabb témákig sokféle stílus keveredik a zenekar saját dalaiban.Mistyx (B-J): László Balázs, Jónás Attila, Molnár Csanád, Cziráki Vilmos

A banda tagjai mindannyian rendszeres fellépői a budapesti klubéletnek, ezért miután kialakult a jelenlegi felállás, a dalok igen hamar elkészültek. Ősztől bele is vetették magukat a koncertezésbe, azóta megfordultak már a Dürer Kertben, a Filterben, a Zúzdában, a SOTE klubban, a COMICS-ban és más budapesti klubokban.

A készülő demóról a Nincs Más című dalukat beküldték a Pulzus tehetségkutatóra, ahol rögtön be is jutottak vele a srácok az augusztusi döntőbe, ami az alsóőrsi Zorall Sörolimpia Fesztiválon kerül megrendezésre, a fődíj pedig egy féléves turné a Zorall zenekarral.