Slipknot – itt a klip!


Megjelent a viszontagságok és belső konfliktusok ellenére készülgető új “.5: The Gray Chapter” címre keresztelt Slipknot lemez következő felfedett dalának videója. A The Devil In I lentebb megtekinthető.

Corey Taylor így nyilatkozott a dalról a The Pulse Of Radio-nak: “A The Devil In I a belső harcokról szól. Arról a kűzdelemről, hogy megpróbálsz nem elbukni, hogy megpróbálsz nem negatívvá válni, hogy megpróbálod nem feladni.”


Slipknot – itt a klip!: 3 komment

 • boymester boymester szerint:

  [quote=Nagaarum:fmvzv65h]

  Mondjuk én megjelenésig semmit nem lövök le a lemezből, de azt megjegyezném, hogy nem sok profibb előadóművészt láttam még Corynél:
  [url:fmvzv65h]

  [/quote:fmvzv65h]

  Nem leszólásként írtam, remek énekes, de számomra a Slipknot nem az ő egyéni zenekara, kísérete volt régen. Máshol énekeljen, amennyi jól esik neki, jó hangja van, kiváló zenész, de s Knotba energia kell és brutalitás, hogy a húsdaráló gépezete beinduljon!

 • motherroad motherroad szerint:

  [i:e6efd64f]Corey egyike a legjobb énekeseknek.[/i:e6efd64f]

 • boymester boymester szerint:

  Egész pofás videó, sajnos Corey tiszta énekét viszont csak időnként, díszítő elemként, vagy egy röpke refrén erejéig tudom elviselni. Eddig a két megjelent dalból ez a langyosabb, de a másik is csak nyomokban engedte feltörni azokat az energiákat, amiért Slipknotot hallgatott a pár évvel ezelőtti nemzedék…

január 09.,
február 06.,