Mytra – kint a lemez, új a felállás

November 3-ától kapható a kazincbarcikai Mytra első nagylemeze a Nail Records jóvoltából számos hanglemezboltban, webáruházban, illetve letölthető digitális formában az iTunes-ról, Google play-ről, Deezer-ről, Spotify-ról és még sorolhatnánk.
“Aki fizikai formában szeretné szorongatni a Beta-t, illetve lapozgatni akarja a Deák Pali barátunk által készített ízléses booklet-et – a bizonyíték a mellékelt fotón látható -, valamint kíváncsi a youtube-ról hiányzó közjátékokra, az a hanglemezboltokon kívül nálunk is megrendelheti kőkemény 1000 Ft+postaköltségért. Ha igényt tartasz rá, ne habozz, írj nekünk a mytramusic@gmail.com címre vagy akár itt a Facebook-on küldj egy üzenetet a zenekar részére és mi igyekszünk minél hamarabb teljesíteni a kívánságodat!
Beta CD-t minden háztartásba! ” – írja a csapat a Facebookos posztjában.

Ugyancsak friss hír, hogy az elkövetkező időszakban a banda némileg megváltozott felállásban fogja bemutatni a lemezt, mivel Zabari László és Nyerják Gábor egyéb elfoglaltságaik miatt helyettesítésre szorulnak. Az elmúlt napokban bemutatták a két új tagot. Bidlek István (The Mechanix Megadeth tribute) fog gitározni, aki ráadásul színházi előadásokban is részt vett. Az István a Király rockopera és a Képzelt Riport Egy Amerikai Popfesztiválról c. musical dallamait varázsolta a nagyérdemű elé többször is.

A dobok mögé pedig Tóth Tamás ült be, akit olyan csapatokból ismerhettek többek között, mint a Metatron, az Abiocore, a No Rules, jelenleg pedig a Prometheans tagja. Az életrajzának fontos pontja, hogy 2013-ban a New York-i Drummers Collective hallgatója lett egy szemeszter erejéig, jelenleg pedig a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetének mesterképzésére jár.
Az aktuális felállás megismerése után pedig következzenek a koncert időpontok:
_ELVALASZTO_

November 21-én mutatják be először az új lemez dalait Karcag városában, a Hemo klubban, barátaik, a Decadence zenekar vendégeként, akik 15. évfordulójukat fogják ünnepelni egy remek zenés este keretében, ahol fellép még a kuriózumnak számító Face No More névre hallgató Faith No More tribute zenekar is még hangulatosabbá téve a programot.

December 2-án Budapesten, a G3 Rendezvényközpontban láthatjátok a zenekart majd három kiváló progresszív formációval, az At Night I Fly-jal, a Miserium-mal és a BZ Project-tel egyetemben, így garantálva a több órás hallójárat kényeztetést a tisztelt egybegyűltek számára.

December 26-án pedig hazai pályán szórakoztatják majd a közönséget! Részletek erről a koncertről is hamarosan!

Mytra – kint a lemez, új a felállás (2 komment)

 • 9000sanyi 9000sanyi szerint:

  [quote=Nagaarum:44580cfc]

  Igen, ezek minőségi zenék, csak a bevállalás ugyebár… A minőségi cuccok közül is csakis a nulla rizikófaktorosokat merik meglépni…
  [/quote:44580cfc]

  Nem is értem miért csodálkozol, ki szeretne bukni, ha nem muszáj?
  Na, de ez már erősen OFF TOPIC.

 • 9000sanyi 9000sanyi szerint:

  [quote=Nagaarum:44580cfc]
  Jéééééééé!
  A Hammernek sikerült rátalálni valami értékesre, sőt, ki is adta? Hihetetlen! (whistle)
  [/quote:44580cfc]

  Azért nem ez az első, ami értékes és ki is adták. Most hirtelen a [b:44580cfc]Wall Of Sleep[/b:44580cfc], [b:44580cfc]Vale Of Tears[/b:44580cfc], [b:44580cfc]Dying Wish[/b:44580cfc] jut eszembe…

Nervy Nervy
március 26.
The Subways The Subways
március 27.
Distortion Tour 2023 Distortion Tour 2023
március 29.
Berserk Fest 2023 Berserk Fest 2023
április 01.