Moongates Guardian – a Summoning nyomában

Ha csúnyán akarom kifejezni magam, kijelenthetem, hogy a Kalinyingrádból érkező orosz Moongates Guardian kéttagú legénysége fo55a magából a zenét. A duó tavaly alakult és a napokban megjelent In The Beginning idén már a második teljes nagylemezük, de a spliteket, kislemezeket és EP-ket számolva összesen a hatodik anyaguk! A projekt Gyűrűk Ura témájú epikus-atmoszférikus (black metal alapú) zenét készít, természetesen erős Summoning hatásokkal, de nem a Caladan Brood féle copypaste módon. Az összes kiadvány meghallgatható a bandcampen, álljon itt most hát a legfrissebb, az In The Beginning.

In The Beginning by Moongates Guardian

Moongates Guardian – a Summoning nyomában (3 komment)

 • necron necron szerint:

  Nem rossz, de nekem valahogy nem vált be, pedig nagyon akartam szeretni. Talán az orosz nyelvet nem tudom a Tolkien világával összepasszintani.
  Szeretem az ilyen jellegű zenei törekvéseket.

 • mike666 mike666 szerint:

  [quote=Stygian Shadows:ih5y7y4c]
  „de nem a Caladan Brood féle copypaste módon”

  Ezt fejtsd már ki részletesebben te szakértő!!! (gun)
  [/quote:ih5y7y4c]

  Nincs ezen mit fejtegetni. Nem kell szakértőnek lenni (és nem is vagyunk, még te sem ) ahhoz, hogy halljunk. Én szeretem a Caladan Broodot, de attól még tény, hogy szolgai módon másolták le a Summoning hangzását, hangulatát, még a borítókoncepciót is.

  Nyilván megvan az oka a hozzászólásaidat általánosan jellemző hangvételnek, szóval ezzel nem is akarok külön foglalkozni.

 • mike666 mike666 szerint:

  [quote=goathorn:ih5y7y4c]
  Nem Moonlight Guardian, hanem Moongates Guardian a banda neve. Amúgy köszönet az ajánlásért, elég ígéretes bandának tűnik, le is kapom az anyagaikat.
  [/quote:ih5y7y4c]

  Kösz az észrevételt, nem tudom miért ragadt meg következetesen a moonlight O.o

Hell Vill #19 Hell Vill #19
június 13.
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.
Hatebreed, Crowbar Hatebreed, Crowbar
június 17.