Rockmaraton – elkezdődött a jegyértékesítés

A következő közlemény olvasható a Rockmaraton Facebook oldalán:
“December 15-én, hétfőn megindul az elővételes heti bérlet értékesítése.
A Ticketportal rendszerében és jegyirodáiban tudjátok majd megvásárolni, 11.990 Forintos áron, és akár SZÉP kártyával is fizethettek.
Azonban mivel az új helyszín még nem tisztázott, arra kérünk benneteket, hogy felelősen döntsetek, és csak akkor vegyétek meg, ha bárhova követtek minket!”

Ahogy a közleményben is olvasható a helyszín egyenlőre még nem ismert, viszont annyit lehet tudni, hogy 2015. június 13-19-e között lesz a fesztivál, ill. néhány fellépőt is bejelentettek, tovább kattintva láthatjátok.
Addig pedig két előzetes:_ELVALASZTO_Akela, Arkona, Apey & the Pea, Aurora, Blind Myself, Christian Epidemic, Dalriada, Darkest Hour, Deák Bill, Depresszió, Don Gatto, Fostartály, Hatóságilag Tilos, Hatebreed, Hétköznapi Csalódások, Insane, Kalapács, Korpiklaani, Krízis, Leander Rising, Lord, Magma Rise, Moby Dick, Niburta, Omen, Ossian, Paddy and the Rats, Powerwolf, Prosectura, Remorse, Road, Rómeó Vérzik, Rózsaszín Pittbull, Slipchaos, Talco, Tales of Evening, The Black Dahlia Murder, The Casualties, The Exploited, Watch My Dying, Wisdom, Zorall
szeptember 26.,
október 02.,
október 03.,
október 16.,