Savatage reunion – Jon Oliva komolyan veszi

12 év csend után a 2015-ös Wacken Open Air fesztiválon fog ismét színpadra lépni a legendás Savatage zenekar. A koncerten felül természetesen a banda összes hívét leginkább az érdekli, hogy lesz-e folytatás, amivel kapcsolatban Jon a következőket nyilatkozta:

“egyelőre feljött ez a Wackenes dolog és úgy voltam vele, hogy tudjátok mit? Ha akarunk csinálni még valamit, akkor most csináljuk. Nem akarok várni, míg 60 éves leszek. Ezt felhoztam Paulnak is (Paul O’Neill – Trans-Siberian Orchestra producer/társszerző). Azt mondta, hogy csináljuk meg ezt a Wacken bulit, aztán várjunk amíg a Trans-Siberian Orchestra téli turnéja lemegy és után Te, meg én leülünk januárban és átbeszéljük, hogy mik a lehetőségeink”

John a megrendült egészségi állapotáról a következőket mondta: “az elmúlt hat hónapban rajta voltam az egészségügyi rendbetételemen. Egy csomó kilót leadtam és sokkal jobban érzem magam. Még nagyon hosszú az út előttem, de már ez is sokat ad ahhoz, hogy kitartsak. Igen, formába fogok jönni és egyszerűen ki fogjuk ütni a népeket!”

Powerwolf Powerwolf
június 04.