Church Of Misery – az új lemezrőlAz utóbbi két évtizedből a Church Of Misery csak a kompromisszumok nélküli doom metal legfinomabb alkotó elemeit mentette át napjaink meghatározó vonulatába.

A műfaj tiszteletbeli japán mesterei életükön át gyakorolják a műfaj fogásait és stíluselemeit, teszik mindezt a Black Sabbath tiszteletére, s ebből fakad minden torzítás, torzulás és hangszer elhangolás. A Church Of Misery hatodik és egyben a legújabb albuma, And Then There Were None, egy újabb véráztatta utazás az ember gyilkoló pokolba, miközben a dalok által inspirált gyilkos ösztönök a régiek, azonban a szereplők karaktere szinte teljesen új, legyenek azok hírhedtek vagy akár névtelenek! Az ihletettség maradt, a dallamok ugyanazok, a jellembeli vátozások viszont szembe tűnnek.

http://www.youtube.com/watch?v=Isk5vwbs4Qc&


_ELVALASZTO_


Még 2014-ben, a Church Of Misery basszusgitárosa, agya és frontembere, Tatsu Mikami kénytelen volt összehozni egy új felállást az együttes 2013-as Thy Kingdom Scum albumának megjelenését követően.
Kiválasztott néhány amarikai zenészt, a Blood Farmers gitárosát, Dave “Depraved” Szulkin-t, az Earthride dobosát, Eric Little-t (ex-Internal Void) és a Repulsion együttes frontemberét (a korábbi Cathedral basszusgitárost) Scott Carlson-t énekesnek.

“Minden zenész aki részt vett ennek az albumnak az elkészítésében, kétségtelenül a legjobbak közé tartozik a műfajon belül!” – nyilatkozta Tatsu nagy lelkesedéssel. “Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy élvezni fogjátok az albumot, mert miden dal nagy odaadással és ízléssel lett fellejátszva!”

Carlson írta a dalszövegeket, az And Then There Were None albumra, ami szintén új dolog volt, illetve újdonság az is, hogy ismét ő énekel végig egy teljes albumot (ez utoljára a klasszikus Repulsion albumon, a Horrified lemezen esett meg vele.

“Egy ideig féltem meghallgatni a felvett anyagokat, mert már jó 30 éve is van annak, hogy felénekelten egy teljes lemezt” – mondja. “Amikor Tatsu keverte a már rögzített dalokat, visszahallgattam őket és tetszettek, kimondottan élveztem őket én is. A riffek annyira erősek ezen a lemezen, hogy még az én 50 éves hangszálaim sem húzzák le őket! Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a munkának, és alig várom, hogy a Church of Misery rajongók is hallhassák és kíváncsian várom a reakcióikat! “

Az album And Then There Were None… címmel március 4-én kerül a boltok polcaira.

Az album dallistája:


1.The Hell Benders
2.Make Them Die Slowly
3.Doctor Death
4.River Demon
5.Confessions Of An Embittered Soul
6.Suicide Journey
7.Murderfreak Blues
Kettőnégy Fesztivál
augusztus 20.
Christian Death
augusztus 23.
Moscow Death Brigade
augusztus 24.