Total War Fest – 4. alkalommal a Rába parton

A körmendi Total War Fest hírlevelét olvashatjátok, amely már 4. alkalommal kerül megrendezésre.

2016. július 22-én és 23-án, az idén már 4. alkalommal kerül megrendezésre Körmenden a Total War elnevezésű underground death / black / thrash metal zenei fesztivál. Az elmúlt évek után úgy gondoljuk hogy az az idén is sikerült egy változatos, több stílust is magába ölelő összeállítást alkotni a Rába parti város színpadára. Az idei rendezvényen ismét olyan bandákat lehet majd látni,akik jól ismert és jól csengő nevek a hazai underground fanatikusok számára. Gondolunk itt a pénteki est főbandájára, a hazai Sear Bliss-re, akik az idén a 20 éves Phantoms lemezüket fogják eljátszani teljes egészében egy meglepetés számmal kiegészítve, és várhatóan régi tagok szereplésével. A szombati napra pedig a hazánkban először fellépő lengyel black metal hordát, a ma már kultikusnak is számító Arkoná-t sikerült leszerződtetnünk.

Természetesen más stílusban játszó csapatokkal is lehet majd találkozni, death metal fronton a cseh Fleshless, az amerikai Sacrifical Slaughter és hazai részről az ikonikus Age of Agony mellett a szegedi Gravecrusher és Symphony of Symbols zenekarok fogják a stílus híveit megörvendeztetni.

_ELVALASZTO_

Ausztriából kisebb különítmény fog érkezni, mely sort a tavaly 20 éves Darkfall nevű melodic death csapat vezeti,de hazánkba látogat még, az igen csak harapós thrash-t játszó, tavaly is fellépő Mortal Strike alakulata, a barbár metalt játszó Tulsadoom és a kissé poénos thrash / crossover csapat a Bad Hammer is.

Közkívánatra újra ellátogatnak hozzánk régi barátaink, a tavaly nagy sikerrel bemutatkozó Top Sekret nevű grindcore brigád is és remélhetőleg feledhetetlen koncertet fognak alkotni, a magyar mezőnnyel karöltve, kezdve a black metal hazai triumvirátusával a szegedi Hell Eternal-lal, a pécsi GyllIiath-tal és a szombathelyi Komor Romokkal, de ne feledkezzünk meg a szinte helyinek számító, zalaegerszegi Fanatic Attack thrash csapatáról, mint ahogy a szegedi parti thrasht játszó Alkoholic Terrorról se.

További infókat – jegyár, fellépési lista, videók stb. – az esemény Facebook oldalán találhat meg minden érdeklődő!
Találkozunk nyáron a Rába Parton!

TOTAL WAR!!

február 06.,
február 24.,
március 11.,