Six Feet Under – Iron Maiden feldolgozás

Chris Barnes és csapata május 27-én jelenteti meg Graveyard Classics IV: The Number Of The Priest című anyagát a Metal Blade-nél. Az album, a hagyományokhoz híven, legendás zenekarok dalait dolgozza fel Six Feet Under módra. Ezúttal Iron Maiden és Judas Priest dalokról van szó. A korábban közzétett Judas Priest klasszikusok (Never Satisfied és Invader) után, ezúttal egy Iron Maiden nótát tettek közzé nekünk. Ennek címe: Murders In The Rue Morgue.

Six Feet UnderGraveyard Classics IV: The Number Of The Priest (2016)

Side A: Judas Priest

1. Night Crawler
2. Starbreaker
3. Genocide
4. Invader
5. Never Satisfied

Side B: Iron Maiden

1. Murders In The Rue Morgue
2. Prowler
3. Flash Of The Blade
4. The Evil That Men Do
5. Stranger In A Strange Land
6. Total Eclipse

Six Feet Under – Iron Maiden feldolgozás (2 komment)

 • farrrkas farrrkas szerint:

  [quote=Nagaarum:s9988a6j]

  Ne sértsd meg a hippiket! Ez csöves stílus. Kezet foghatna Max-szel. Ha egy-két fogukat kitolná valaki, lemehetnének a népligeti aluljáróba… 😀
  [/quote:s9988a6j]
  Ja, igaz! Inkább csöves… |-D

 • farrrkas farrrkas szerint:

  Sajnos igen… Nálam a Six Feet Under hatalmas csalódást jelentett, amíg bele nem törődtem a dologba. Az első három lemez, plusz az Alive and Dead kislemez óriási volt, aztán elindultak egy olyan irányba, ami inkább szórakozás volt, mint komoly zenélés. A Torture Killer első két lemeze sokkal inkább volt Six Feet Under mint az anyazenekar. Chris Barnes szétszívott agya, hippi kinézete és az ebből fakadó hozzáállás gyenge rutinbandává minősítette le a csapatot.

  1997-ben nekem még nem volt épp olyan könnyű felutazni Nagyváradról Pestre, mint most, de mindent megtettem, hogy láthassam a Six Feet Under koncertjét, ami aztán, nagy bánatomra, elmaradt (szerencsére 99-ben bepótoltam). Komolyan vették a death metalt, tényleg alkotás zajlott, most viszont szalagmunka folyik a kezeik alatt, a művészetnek nyoma sincs. Pedig Chris Barnes az egyik kedvencem volt, mint death metal frontember. Ma már gyakorlatilag teljesen hidegen hagy.

The Dwarves The Dwarves
július 24.
Baroness Baroness
július 29.
FEZEN Fesztivál 2024 FEZEN Fesztivál 2024
július 30.