Six Feet Under – Iron Maiden feldolgozás

Chris Barnes és csapata május 27-én jelenteti meg Graveyard Classics IV: The Number Of The Priest című anyagát a Metal Blade-nél. Az album, a hagyományokhoz híven, legendás zenekarok dalait dolgozza fel Six Feet Under módra. Ezúttal Iron Maiden és Judas Priest dalokról van szó. A korábban közzétett Judas Priest klasszikusok (Never Satisfied és Invader) után, ezúttal egy Iron Maiden nótát tettek közzé nekünk. Ennek címe: Murders In The Rue Morgue.

Six Feet UnderGraveyard Classics IV: The Number Of The Priest (2016)

Side A: Judas Priest

1. Night Crawler
2. Starbreaker
3. Genocide
4. Invader
5. Never Satisfied

Side B: Iron Maiden

1. Murders In The Rue Morgue
2. Prowler
3. Flash Of The Blade
4. The Evil That Men Do
5. Stranger In A Strange Land
6. Total Eclipse

Six Feet Under – Iron Maiden feldolgozás: 2 komment

 • farrrkas szerint:

  [quote=Nagaarum:s9988a6j]

  Ne sértsd meg a hippiket! Ez csöves stílus. Kezet foghatna Max-szel. Ha egy-két fogukat kitolná valaki, lemehetnének a népligeti aluljáróba… 😀
  [/quote:s9988a6j]
  Ja, igaz! Inkább csöves… |-D

 • farrrkas szerint:

  Sajnos igen… Nálam a Six Feet Under hatalmas csalódást jelentett, amíg bele nem törődtem a dologba. Az első három lemez, plusz az Alive and Dead kislemez óriási volt, aztán elindultak egy olyan irányba, ami inkább szórakozás volt, mint komoly zenélés. A Torture Killer első két lemeze sokkal inkább volt Six Feet Under mint az anyazenekar. Chris Barnes szétszívott agya, hippi kinézete és az ebből fakadó hozzáállás gyenge rutinbandává minősítette le a csapatot.

  1997-ben nekem még nem volt épp olyan könnyű felutazni Nagyváradról Pestre, mint most, de mindent megtettem, hogy láthassam a Six Feet Under koncertjét, ami aztán, nagy bánatomra, elmaradt (szerencsére 99-ben bepótoltam). Komolyan vették a death metalt, tényleg alkotás zajlott, most viszont szalagmunka folyik a kezeik alatt, a művészetnek nyoma sincs. Pedig Chris Barnes az egyik kedvencem volt, mint death metal frontember. Ma már gyakorlatilag teljesen hidegen hagy.

Roading 2020s Tour
június 27.
Piratefest Budapest
július 03.