A Pantera igaz története – Könyvbemutató június 11-én

Végre célegyenesben Rex Brown és Mark EglintonA Pantera igaz története – belső szemmel című könyvének magyar nyelvű kiadása. A 2014-ben írt mű részben a basszusgitáros önéletrajzának is tekinthető, hiszen gyerekkorától napjainkig tart, de a hangsúly természetesen a Pantera történetén van: a kezdeti glam-évek, az énekesváltások, a siker és a szétesés Rex szemszögéből. A drámai csúcspont nem is lehetne más, mint a gitáros, Darrell Abbott színpadon való meggyilkolása 2004 decemberében, de emellett brutális őszinteséggel vall saját alkoholproblémájáról vagy Phil Anselmo drogügyeiről is.
 
Mint az köztudott a könyv magyar kiadás egy példás rajongói összefogás eredményeként születhetett meg, Dudich Ákos szakfordító-újságíró és Horváth István ˝Pityesz˝ énekes gondos munkájának köszönhetően, egyfajta alulról szervezkedő közösségi finanszírozással. A könyv különlegessége, hogy magyar fotósok képei is belekerülhettek a könyvbe, Rex jóváhagyásával, aki mellesleg külön előszót is írt a magyar kiadáshoz, így tisztelegve a kezdeményezés és a magyar rajongók előtt.
 

“Magyar rajongók, szevasztok!

Az a szerencse ért, hogy nemrég megismerhettem két csodálatos embert, akik elhatározták, hogy megajándékoznak benneteket, Pantera-rajongókat és engem az önéletrajzom magyar kiadásával! Mindig óriási élmény volt megfordulni Magyarországon, mind a színpadon, mind a színpadon kívül.

Sokszor jártam nálatok, és bátran kijelenthetem, büszkék lehettek a múltatokra, kultúrátokra és a kibaszott rock ’n’ roll zenekaraitokra! Mindig öröm volt fellépni a Panterával és a Downnal Európa egyik leglelkesebb közönsége előtt…

A könyv, amelyet most a kezetekben tartotok, pár éve íródott és kifejezetten pozitív visszhangra lelt a nagybetűs Rajongók körében! Ez életem sztorija az én szemszögemből… Sok minden történt, mióta kijött, de vannak dolgok, amik nem változtak.

Szeretném megköszönni Dudich Ákosnak és Horváth István Pityesznek, amiért vették a fáradságot, és megvásárolták a könyvem jogait, hogy elérhetővé tegyék a számotokra! Külön köszönet Ákosnak, aki átültette a művet angolról magyarra, és természetesen örök hála Mark Eglintonnak, aki ugye eleve segített megírni az egészet, hehe! Remélem, élvezitek majd, dőljetek csak hátra, és éljétek át velem életem mérföldköveit! Isten áldja a Rock ’N’ Rollt!

Rex Brown, 2016 májusa”

A könyvbemutatójára június 11-én, a Fogasházban, délután 2 órától kerül sor. 
augusztus 07.,
augusztus 12.,
augusztus 13.,