DeathCrew Fesztivál 2016 – új helyszín, friss infók

2016-ban harmadízben kerül megrendezésre nyírbátori Drow nevű sludge-death metal bandához köthető DeathCrew Fesztivál, mely jelenleg Kelet-Magyarország egyetlen többnapos szabadtéri extrém metal fesztiválja. Az eseménnyel kapcsolatban a fesztivál Facebook oldalán az alábbi információ jelent meg:

“Végre eldőlt a helyszínkérdés és jó hírünk van! A DeathCrew fesztivál kikerült a lakókörnyezetből és idén a nyírbátori fedeles lovarda mellett készülő fogathajtó pálya környékén tartjuk a rendezvényt! Aki esetleg nem tudná, a régi Azfeszt helyszínéül szolgáló Sárkány Wellness Gyógyfürdő és Kemping utáni erdős területről van szó!

Újabb fejlemény, hogy idén már belépős lesz a DeathCrew fesztivál:
– Napijegy: 1000 Ft
– 2 napos bérlet: 1500 Ft

Továbbá tájékoztatunk mindenkit, hogy a programunk teljes! Vannak még be nem jelentett zenekarok és vannak akikkel tárgyalunk, azonban további bandák jelentkezését nem áll módunkban fogadni, mivel helyüresedés esetén is az eddig jelentkezett zenekarok közül fogunk választani (mivel sajnos így sem sikerült mindenkinek fellépési lehetőséget biztosítani a jelentkezőkből).

Jó hír azonban, hogy szervezés alatt áll egy tehetségkutató is, aminek a DeathCrew fesztivál 2016. augusztus 13-án napközben fog helyszínt biztosítani! Amint lefixálunk mindent ez ügyben, jelentkezhetnek a bemutatkozni vágyó zenekarok!”

A fesztivál jelenlegi fellépői:

BetterThanEver – pop punk, post hardcore
Chasing Sounds (AT) – melodic hardcore
Drow – sludge-death
Dryvia – metalcore,melodic hardcore
Faminehill – melodic hardcore, post-rock
Integral Vortex – oldschool thrash-death metal
Revölvo (NL) – speedrock
Satelles – hardcore, metalcore
Sleepless – deathcore
Stubborn – hardcore
Omega Diatribe – djent, groove metal
Watch My Dying – extreme metal

További infók folyamatosan az esemény oldalán.

Life of Agony, Pentagram
augusztus 09.
Ecdysis Summer Tour
augusztus 16.