Korn – Rotting In Vain – klippremierThe Serenity Of Suffering
címmel október 21-én jelenik meg a Korn új albuma, A zenekar jelenleg is az új albumon dolgozik, annyi azonban már most bizonyos, hogy az album A Different World című dalukba Corey Taylor a Slipknot, és a Stone Sour frontember vendégeskedik.

James ‘Munky’ Shaffer gitáros néhány napja a Metal Hammer magazinnak adott interjújában erről így beszélt: „Corey az album egyik dalában tűnik fel. Ez a nóta minden bizonnyal nagy rajongói kedvenc lesz, miután barátunk totálisan kiadott magából mindent.”

A lemez első dala Rotting In Vain címmel tegnap került napvilágra. A dal hivatalos videoklipjében Tommy Flanagan, a Sons Of Anarchy és a Gladiator-ból jól ismert színész szerepel.


Az új Korn album zenei irányzata kapcsán Brian „Head” Welch gitáros nemrég az alábbiakat nyilatkozta: „Rengeteg agresszió van az új albumon. Remekül szórakozunk a munkálatok során, beülünk a stúdióba, és napi 6-8 órát jammelünk. Az összes új dalt együtt írtunk, ilyen formában. Szerintem ez karrierünk eddigi legfantasztikusabb időszaka.”

Welch továbbá azt is elmondta: „Én és Munky (a banda másod-gitárosa, James Shaffer) nyolc évre különváltunk, amikor kiléptem a bandából. De aztán újra összehoztunk valamint közösen. Ez volt a 2013-as The Paradigm Shift album. De a kölcsönhatás csak ezt követően forrott ki igazán. Később újra egymáshoz szoktunk, és ez nagyszerű. Épp ezért, a következő lemezünk gitár centrikusabb és egy kicsit technikásabb lesz az előzőhöz képest. Persze csak a Korn határain belül. Szerintem tehát mostanra teljesedett ki gitár-fivérségünk; és ez érezteti hatását az új albumon is.”Korn – The Serenity Of Suffering
(Roadrunner)

1.Insane
2.Rotting In Vain
3.Black Is The Soul
4.The Hating
5.A Different World (feat. Corey Taylor)
6.Take Me
7.Everything Falls Apart
8.Die Yet Another Night
9.When You’re Not There
10.Next In Line
11.Please Come For Me

 

Korn – Rotting In Vain – klippremier (4 komment)

Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.
Tom Morello Tom Morello
június 30.
Toxic Weekend 2024 Toxic Weekend 2024
július 03.
Richie Kotzen Richie Kotzen
július 03.