Helloween – Light The Universe

HELLOWEEN
“Light The Universe (feat. Candice Night)”

számsorrend:
1. Light The Universe ( Candice Night közreműködésével)        5:01
2. If I Could Fly ( Sao Paulo 2006 koncertfelvétel)                4:07
3. Revolution (Európában eddig még kiadatlan)                5:06
4. Light The Universe (videó )                        4:52

A Helloween a rockzenei scéna egyik meghatározó zenekara már jó ideje.
 Weikath, Deris & Co. 2006 novemberében új remekművel örvendezteti meg rajongóit. A „Light The Universe”’ című kislemez rendelkezik egy bájos szereplővel, azaz Blackmore’s Night-ből jól ismert Candice Night hangja csendül majd fel a címadó szerzeményben. Andy Deris és Candice duettje melodikus és Helloweenes fülbemászó refrénnel rendelkező dal lesz.
A szám videója máris letölthető ezen a linken:
http://www.spv.de/ra/helloween_tv_version.ram
E 4 számos kislemez sem lehet extra dolgok nélkül! A single a címadó szám videóját tartalmazza, a videót Alexander Dienzinger ( Negative, L’ame Immortelle, Exilia) rendezte és a felvételek a Veldenstein kastélyben folytak, Németországban.
Pluszként még a Markus Grosskopf basszista által írt nóta, a „Revolution” szerepel még a korongon, a felvétel japánban készült és eleddig még kiadatlan státuszban volt.
Érdekességként került fel még a kislemezre az If I Could Fly Sao Pauloi koncertverziója.
Ez utóbbi extra már a 2007-ben megjelenő Helloween DVD és dupla koncertalbum előfutára. A DVD felvételei Szófiában, Tokyoban, Sao Paoloban és más helyeken készültek.
2006 októberétől turnén lesz a Helloween, de jövő év elejétől már a „Keeper Of The Seven Keys – The Legacy” után következő lemezre koncentrálnak majd Helloweenék
 

www.helloween.org
www.spv.de

szeptember 26.,
október 02.,
október 03.,
október 16.,