Danzig – Elvis feldolgozás album jönNagyon úgy néz ki, hogy Glenn Danzig végre beváltja régi ígéretét és egy Elvis feldolgozásokat tartalmazó albummal jelentkezik.

Az album Danzig Sings Elvis címmel fog megjelenni, amiről Glenn azt nyilatkozta, hogy végre elkészültek vele, és hamarosan kiadható állapotba kerülnek a dalok.

„Elvis az egyik ok, amiért elkezdtem zenélni.” – mesélte Danzig korábban a Rolling Stone magazinnak. „Gyermekkoromban, amikor lógni akartam az iskolából, úgy tettem mintha beteg lennék. Otthon állandóan régi filmeket néztem, aztán egyszer szembejött a Jailhouse Rock és Elvis. Imádtam, és rögtön tudtam, hogy valamilyen formában ezzel akarok foglalkozni.”

Nem véletlenül akasztották Danzig-re az Evil Elvis nevet. Hisz a Király dalaival már több alkalommal is találkozhattunk korongjain. Legutóbb a tavaly megjelent (szintén feldolgozásokat tartalmazó) Skeletons lemezén hallhattuk a Let Yourself Go átdolgozását. Korábban pedig 1983-as Thrall/Demonsweatlive kislemezén szerepelt a Trouble.
 
http://www.youtube.com/watch?v=0rA0os7OCck&

http://www.youtube.com/watch?v=WzSYZUTExkU&


Palaye Royale Palaye Royale
május 29.
Sting Sting
május 30.