Faith No More – Cone Of Shame – klippremierMég tavaly májusban jött ki (18 évvel a klasszikus Album Of The Year lemeze után) a legendás alternatív/funk metal banda, a Faith No More legutóbbi, Sol Invictus című albuma.

A Sol Invictus több zenei szaklap szerint a 2015-ös év egyik legjobb albuma lett, aminek Cone Of Shame dalához most Gore Cvetanovski rendezésében készítettek egy új videót.
 

Idén nyáron a banda két korábbi klasszikus lemezét is ismét a piacra dobta, méghozzá speciális deluxe változatban.

A King For A Day… Fool For A Lifetime, és az Album Of The Year dupla CD-n és LP kerül újrakiadásra. Az eredeti anyag mellett különféle ritkaságok, eddig nem hallott dalok és demók kerülnek fel a bónusz lemezekre.A King For A Day… Fool For A Lifetime bónusz CD-n található nyolc dal között olyan B-oldalas tételek szerepelnek, mint a Spanish Eyes és az Absolute Zero, valamint a klasszikus Bee Gees-feldolgozás, az I Started A Joke , ami 1998-ban külön kislemezen is megjelent.

Az Album Of The Year bónusz CD-jén pedig olyan tételek kaptak helyet, mint a Collision dal koncertfelvétele, a Burt Bacharach/Hal David klasszikus This Guy’s In Love With You feldolgozása, valamint a Last Cup of Sorrow és a Pristina egyedülálló, alternatív változata.

Roading 2020s Tour
június 27.
Piratefest Budapest
július 03.