Blizard – The Darkness Tour 2016


A soproni székhelyű modern metalos Blizard zenekar 2007-ben alakult. S bár azóta történt pár tagcsere, a jelenlegi felállásuk erősebb és kiegyensúlyozottabb, mint  valaha. 

Fenállásuk óta három EP-n és az Edge Records gondozásában megjelent albumon két tucatnyi, angol és magyar nyelvű saját szerzeménnyel építették fel repertoárjukat. Több hazai és nemzetközi tehetségkutatón is dobogón álltak. Stílusuk fiatalos, egyedi, modern metál, hc és deathcore elemekkel tarkítva. Nagy hangsúlyt fektetnek a színpadképre és korszerű hangzásra egyaránt.

Hogy miért érdemes felfigyelni rájuk idén ősszel is? Mert különböző, tehetséges zenekarok társaságában adnak koncerteket országszerte és az országhatáron kívül is. A turnénak a The Darkness nevet adták, ezzel nem is hazudtolják meg magukat.

Október 1-én Dunaújvárosban nyitották meg az őszi/téli szezont a Dreadwolf és a What On Earth zenekarokkal karöltve. Legközelebb október 15-én Komárnot látogatják meg, a további állomásokért érdemes a zenekar Facebook-oldalát figyelni.

Legutóbbi, 2015-ös Endless Darkness című kislemezük az alábbiakban meghallgatható és ingyenesen le is tölthető.

<a href=”http://blizardrocks.bandcamp.com/album/endless-darkness”>Endless Darkness by BLIZARD</a>

április 17.,
április 24.,
április 27.,
április 30.,
május 04.,