Solitary – nyolc év után új albummal térnek vissza


A brit thrash metalos Solitary zenekar nyolc év után, 2017. márciusában egy új albummal tér vissza.

A csapat nemrégiben kötötte meg új lemezének szerződését az UKEM Records-szal, hogy „újabb magasságokba emeljék a brit thrash metal zászlaját.

A zenekar frontembere, Rich Sherrington elmondta: „Nagyon büszkék vagyunk új albumunk dalaira, és összességében a hangzására is. A Simon Efemey producerrel közös munka révén kiújult a magunkba vetett hitünk. Rájöttünk, hogy képesek vagyunk elérni, amit szeretnénk. A 2017-es év bomasztikusnak ígérkezik! Következő nagylemezünk nagyjából a Hammerfest-tel egyidőben jelenik meg, ezután pedig visszatérünk Londonba, és az Acid Reign-nel közösen nyomunk le egy hatalmas bulit. Megállás persze ezután sem lesz, de az erre vonatkozó terveket a későbbiekben dolgozzuk ki. Most örvendezzünk, hogy az UKEM révén még több emberhez eljuthat zenénk, és még több metal-testvér ismeretségére tehetünk szert.

Hamarosan jönnek az új Solitary album részletei, de addig is itt a banda vadonatúj, Unidentified című single-dalának videója, amit a Flotsam And Jetsam köreiből is ismert Andy Pilkington, a Very Metal Art munkatársa készítette.