Decadence – rendhagyó klippremier

A karcagi Decadence az évzáró koncertjén mutatta be friss klipjét, ami a 2017-ben érkező új lemezüket vezeti fel. Nézzétek meg és olvassátok a banda közleményét:“Elő a próbaterem sötétjéből!!!!!
HELL METALOSOK!
Először is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek! Előjöttünk a próbaterem sötétjéből és december 23-án, másfél év(!!!) után koncerteztünk újra, nem máshol, mint otthon a HEMO-ban.
Mondhatjuk igazán zseniálisra sikeredett a buli! Itt már hallható volt a jövő évre tervezett TÉVESZMÉLET című első magyar nyelvű anyagunkból néhány dal! Annyit előre bocsájtunk a lemezzel kapcsolatban, hogy egy különleges témát jár körbe, kicsit sötétebb, kicsit durvább, kicsit agyalósabb lesz, mint az eddigi szerzeményeink, de a dallamos motívumokat szintén fel lehet majd benne lelni.
Az ünnep alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel mi is! Az új lemez NYITOTT ELMÉK című dalára készítettünk egy klipet egy hangulatos helyszínen.Ez alkalommal Sándor Vincze operatőrrel és Geszti Bence vágóval dolgoztunk.A klipben Németh Misi barátunk szerepel statisztaként, melyet ezúton is köszönünk neki!!! Fogyasszátok egészséggel, várjuk a reakciókat!!!
Jövő év tavaszán be szeretnénk fejezni a lemezt, úgyhogy figyeljétek a híreket, hamarosan jelentkezünk!!!”

június 30.,
augusztus 04.,
augusztus 12.,
augusztus 18.,