Fit For An Autopsy – egy sötét és megalkuvást nem tűrő lemez


A Fit For An Autopsy egy New Jersey-beli deathcore metal banda, melynek tagjaira nagy hatással volt a hardcore szcéna. Dalaik ennek megfelelően komoly üzenettel bírnak, stílusukat pedig a súlyos, erőteljes metal hangzás határozza meg. A csapatot a post-deathcore műfaj megalapítójának is mondják.

Március 17-én, The Great Collapse címmel megjelenő negyedik albumuk első előzeteseként a Heads Will Hang című dalukra készült videójukat nézhetitek meg.


A The Great Collapse az emberiség világgal való kapcsolatának kaotikus állapotát, valamint mindennek külső és belső hatásait reprezentálja.” – nyilatkozta Will Putney gitáros. “Egy sötét és megalkuvást nem tűrő lemezt alkottunk, melyen többféle szempontból közelítjük meg az agresszív metalzenét, és kiterjesztjük egységes bandaként felvázolt vízióinkat.”

A Fit For An Autopsy zenéje mindig is agresszív lesz, de fontos számunkra az is, hogy folyamatosan életben tartsuk a lángot. Valakinek ugyanis meg kell zenésítenie mindazt a szarságot, ami a világban zajlik. Márpedig a zene igazán kiváló platform ebből a szempontból – kár lenne elpazarolni az időt valami mással.”

Az alábbiakban Iron Moon dalukat hallgathatjátok meg.
 

 
augusztus 18.,
augusztus 21.,
augusztus 22.,