Wall Of Sleep – friss hírek és egy kedvcsináló dal


Szépen készül a Wall Of Sleep új felállás bemutatkozó koncertjére. “Felrántottunk egy régebbi dalt BZ énekével, kedvcsinálóként, és készítettünk rá egy visszafogottan agresszív szöveges videót is. Nézzétek, hallgassátok, osszátok meg, aztán – ha még nem tettétek -, irány a május 26-i budapesti koncert eseménye, és bökjetek az “ott leszek” gombra!” – adták hírül.
 


Wall Of Sleep – friss hírek és egy kedvcsináló dal: 3 komment

 • 9000sanyi szerint:

  Engem eddig nem kapott el egyik közzétett dal sem [i:44580cfc]BZ[/i:44580cfc]-vel, pedig alapvetően bírom a dolgait.
  De igazság szerint a [i:44580cfc]Holdampf Gabis[/i:44580cfc] lemezek sem ejtettek annyira rabul, mint a [i:44580cfc]Csabival[/i:44580cfc] készült kettő. Mondjuk vele meg a személyes ismeretség és a [b:44580cfc]Stardrive[/b:44580cfc] miatt elfogult is vagyok.
  A kedvencem:
  [url:44580cfc]

 • armand szerint:

  Én bevallom titkon számítottam rá, hogy BZ változtat a csapaton… Cselényi Csabival is igen dallamosabbak lettek, leginkább hard rockos, de BZ be hozta a tőle “elvárható” várható prog-dallamokat és ez kicsit zeneileg is újított a csapaton.

 • nascence szerint:

  Őszintén szólva amikor felröppent a hír, hogy BZ fog a mikrofon mögé állni, csak savanyú pofával nyugtáztam a dolgot. Ez most egészen meglepett, nemhogy nem rossz, kifejezetten élvezhető. Kevésbé doom-os a végeredmény, inkább stoneres irányba mutat ez a dal (köszönhetően BZ orgánumának).

Tool, Brass Against
május 24.