Cannibal Corpse – máris itt a beígért új nóta!

Alig derült ki, hogy a buffalói veterán Cannibal Corpse november 3-án jelenteti meg a Red Before Black című vadonatúj nagylemezt, már itt is a lehetőség, hogy belehallgassunk az anyagba. A Code of the Slasher az első közzétett új dal a nyersebb hangzásúra belőtt albumról.

<a href=”http://cannibalcorpse.bandcamp.com/album/red-before-black”>Red Before Black by Cannibal Corpse</a>

Cannibal Corpse – máris itt a beígért új nóta! (10 komment)

 • mike666 mike666 szerint:

  [quote=nascence:ih5y7y4c]
  Az elözö két albumhoz képest szerintem kifejezetten jó dal lett. én is jobban kedveltem a korai anyagaikat. Mostanában egyedul The Wretched Spawn album, amit még néha meghallgatok.
  [/quote:ih5y7y4c]

  Nekem az újkoriak közül a Torture a nyerő

 • nascence nascence szerint:

  Az elözö két albumhoz képest szerintem kifejezetten jó dal lett. én is jobban kedveltem a korai anyagaikat. Mostanában egyedul The Wretched Spawn album, amit még néha meghallgatok.

 • boymester boymester szerint:

  [quote=Ardens:fmvzv65h]
  A hozzászólásokat olvasva megragadt az a szó, hogy „ingerküszöb”. Ha valaki szadószex-el kezdi a magánéletét, ne csodálkozzon, hogy évek múlva már kevés dolog indítja be igazán. Lásd: Ha már 20 éve nyomatod a CC-t, ne csodálkozz, hogy már nehezen bírják túllépni az ingerküszöböd.
  [/quote:fmvzv65h]
  Pont erre utaltam:)

 • ardens ardens szerint:

  A hozzászólásokat olvasva megragadt az a szó, hogy „ingerküszöb”. Ha valaki szadószex-el kezdi a magánéletét, ne csodálkozzon, hogy évek múlva már kevés dolog indítja be igazán. Lásd: Ha már 20 éve nyomatod a CC-t, ne csodálkozz, hogy már nehezen bírják túllépni az ingerküszöböd.

 • Avatar mcfrost1977 szerint:

  [quote=boymester:6r83cmfj]
  A [i:6r83cmfj]Butchered At Birth[/i:6r83cmfj] olyan ocsmány borítóval bírt kazin is egy köztudottan gagyi másolatokat árusító helyen, ahol egyébként gyakran turkáltunk, hogy tiniként úgy gondoltam, ezzel aztán kiakasztom a világot. Nem bántam meg a választásomat, mert ha ötvenen nem kérték el a koleszban hallgatni vagy lemásolni, akkor egy ember sem:) Remegett tőle az ablak tanszoba után! Káoszból a mély hörgés, majd a kompromisszummentes aprítás, szerintem a legkeményebb lemezkezdések egyike, amit valaha metal lemez magáénak mondhatott, bár a hozzám később kerülő [i:6r83cmfj]Eaten Back To Life [/i:6r83cmfj]halálgép indulása se semmi…Az akkori fellángolás után viszont felnőttem…
  Nem mondanám, hogy nem játszanak erőteljes zenét még mindig, de már eljárt felettük az idő és semmi meglepőt nem tudnak már húzni. Akkor olyanok voltak, mint a [i:6r83cmfj]South Park[/i:6r83cmfj] első pár évada, mindenki fogta tőle a fejét, hogy ez aztán polgárpukkasztó, manapság már nehezebben lépik túl az ingerküszöbünket…
  [/quote:6r83cmfj]
  91-ben volt felénk egy ilyen bakelites/kazettás turkáló, ahol mindenféle zenéket árultak. Egyszer arra mentünk muterral, bámultam a kirakatot és ott figyelt a Butchered kazi a kirakatban az eredeti borítóval! Muter meg lazán, mindjárt itt a karácsony, kérjél valami zenét esetleg! Ok, azt kérem, böktem rá a CC-re. Megvette. Fogalma se volt róla, apró borítót sem látta igazán, mi is van rajta 😀 Sajnos egy költözés alkalmával ez is, több más kinccsel együtt eltűnt. 8.-ban még volt Butchered pólóm is, tátott szájjal bámulták!
  [img:6r83cmfj]https://www.metal-archives.com/images/4/1/7/9/417924.jpg?3500[/img:6r83cmfj]

 • boymester boymester szerint:

  A [i:fmvzv65h]Butchered At Birth[/i:fmvzv65h] olyan ocsmány borítóval bírt kazin is egy köztudottan gagyi másolatokat árusító helyen, ahol egyébként gyakran turkáltunk, hogy tiniként úgy gondoltam, ezzel aztán kiakasztom a világot. Nem bántam meg a választásomat, mert ha ötvenen nem kérték el a koleszban hallgatni vagy lemásolni, akkor egy ember sem:) Remegett tőle az ablak tanszoba után! Káoszból a mély hörgés, majd a kompromisszummentes aprítás, szerintem a legkeményebb lemezkezdések egyike, amit valaha metal lemez magáénak mondhatott, bár a hozzám később kerülő [i:fmvzv65h]Eaten Back To Life [/i:fmvzv65h]halálgép indulása se semmi…Az akkori fellángolás után viszont felnőttem…
  Nem mondanám, hogy nem játszanak erőteljes zenét még mindig, de már eljárt felettük az idő és semmi meglepőt nem tudnak már húzni. Akkor olyanok voltak, mint a [i:fmvzv65h]South Park[/i:fmvzv65h] első pár évada, mindenki fogta tőle a fejét, hogy ez aztán polgárpukkasztó, manapság már nehezebben lépik túl az ingerküszöbünket…

 • Avatar mcfrost1977 szerint:

  Én várom a lemezt, de kellett ehhez sok-sok év. Kellett, hogy felfogjam, a Bleedingnél jobbat nem tudnak összehozni, kellett, hogy Barnes hangját ne képzeljem állandóan CC zenéje mellé. Hiába na, Fisher itt a leggyengébb láncszem. Tény az is, hogy Barnes mára teljesen szétcsúszott. A Skeletal Domain album eléggé izmos volt, hasonló a minimum elvárásom.

 • mike666 mike666 szerint:

  Szerintem egyáltalán nem tipikus cc dal. Nem emlékszem ilyen thrashes notajukra. De az tény, hogy a Barnes érának volt egy utánozhatatlan hangulata, ez meg már csak szimplán egy jó metalzene. Azért én várom a lemezt m/

 • armand armand szerint:

  Van videoklip is : [url:f75w2u2r]

 • ensomhet ensomhet szerint:

  [quote=Nagaarum:535815af]A 200-ik hótt ugyanolyan daluk…[/quote:535815af]
  Tegyünk mellé a Bleeding bármelyik dalát, óriási a különbség, és nem az új dal javára :-/ Én valahol az énekescsere környékén vesztettem el a fonalat náluk, de úgy érzem nem is nagyon van értelme felvenni.

Hell Vill #19 Hell Vill #19
június 13.
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.
Hatebreed, Crowbar Hatebreed, Crowbar
június 17.