Nekrogoblikon – The Magic Spider – új dalelőzetes


Hamarosan érkezik a kaliforniai melo-death goblin metalos Nekrogoblikon új albuma, amiről The Magic Spider címmel máris itt egy újabb dal.


A dalt így kommentált a banda: “Számunkra ez egy igazán különleges nóta. Különböző témákkal próbálkoztunk, mire rátaláltunk erre a zongora-témára, ami a klasszikus rock, AOR-időkre hajaz. Van benne egy kis Rick Wakeman, Yes feeling, de persze annál némileg poposabb. El lehet képzelni, milyen fasza élmény élőben előadni ezt a nótát: Raptor áll a rivaldafénybe, a nézők pedig csak csodálják őt. Ez a dal egyébként egy különleges kaland, ami a pop-prog műfajtól, a pop-punkon át, egészen a space-surf metalig terjed; továbbá egy kis trópusi, Broadway és calypso-hatás is érezhető rajta… vagy a fene tudja… Az a lényeg, hogy ti is épp annyira élvezzétek, mint amennyire mi élvezzük!

A banda új albuma Welcome To Bonkers címmel április 13-án jelenik meg.
 

Nekrogoblikon – The Magic Spider – új dalelőzetes: 1 komment

  • werewolfrulez werewolfrulez szerint:

    Most már rohadtul várom az új albumot. Ez a dal kicsit a Giraffe-ra hajaz nekem, de tényleg szokatlan a bandától. A Stench után a Heavy Meta nem volt az igazi, remélem, hogy a Bonkers ismét nagyot szól. A klipes nóta nálam bevált, a Skin Thief olyan erős közepes volt. Az eddigi három nyilvánossá vált szám alapján ebből még bármi lehet.

szeptember 26.,
október 02.,
október 03.,
október 16.,