Kingcrow – közös dal a Pain Of Salvation énekesével


Az olasz progresszív rockos Kingcrow bemutatta első dalát szeptember 7-én érkező The Persistence című új lemezéről. A Night’s Descending dalban a Pain Of Salvation énekese, Daniel Gildenlöw vendégszerepel.


A Night’s Descending dalnak különös helye van a szívemben személyes okokból is. Szeretem ezt a tömör drámai érzést, ami a dalt alkotja. Daniel Gildenlöw hangja tökéletesen passzolt a dal drámaiságához. Szerencsére Daniel szereti ezt a dalt, így biztos, hogy közös turnéink során énekelni fogja.” – mondta Diego Cafolla gitáros.

A Kingcrow a Pain Of Salvation támogatásával hamarosan egy kisebb európai turnéra indul, melynek keretében szeptember 5-én az A38 Hajón lépnek fel.
 

Újabban megjelent Father című daluk hivatalos videoklipje is, melyről Cafolla így nyilatkozott:

Ezt a számot igencsak rövid idő alatt megírtuk. Az első részét egy alapvető dobgéppel komponáltam, aztán Thundra előállt a saját hipnotikus dob-témáival, ami nekem is nagyon bejött. Ez egyébként egy meglehetősen sötét hangvételű nóta. Egy római koncerten már elő is adtuk, és a közönségnek is nagyon bejött. Van benne némi trip-hop atmoszféra és persze súlyos témák tömkelege. Bebizonyítjuk, hogy öt percen belül nagyon sok minden történhet.
 


The Dwarves The Dwarves
július 24.
Baroness Baroness
július 29.
FEZEN Fesztivál 2024 FEZEN Fesztivál 2024
július 30.