Burning Sun Fanzine – érkezik az ötödik szám

Szeptemberben érkezik Burning Sun Fanzine ötödik lapszáma, ami az első, melyben a háromfősre bővült szerkesztőigárda: Papi Zoltán, Daniel Müller, és Birtók Benjámin írásait olvashatjátok.
 
A borítón szereplő Roland Grapow hosszasan mesélt a Masterplan tavaly megjelent, Pumpkings című kiadványáról. A beszélgetés közben természetesen rengeteg Helloween-es sztori is előkerült, de a Grave Digger főnöke, Chris Boltendahl is lelkesen mesélt a legutóbbi történésekről, és mindannyiunk kalózkapitánya, Rock’n’Rolf (Running Wild) sem volt szűkszavú, amikor az életműve szóba került. Mellettük a kanadai Allagash, az ausztrál Devil Electric, a hazai Saqqara, illetve a német Tension mutatkozik be az olvasóknak.
Az ötödik lapszám mellékleteként, harmadik alkalommal jelenik meg a Seeds of Metal válogatás CD, ami a megszokottakhoz hasonlóan továbbra is a heavy-power-speed metal zenék undergroundjából válogat. A nyomdai borítós, írott CD kizárólag az ötödik lapszám előrendelőinek lesz elérhető, és 15 dalt tartalmaz majd. A Seeds of Metal – Vol III. egy három részre osztott írott CD, aminek az első szakaszában a Stormspell Records kiadó lemezeiről szerepelnek dalok. A második részben a Windmill zenekar „Légiriadó” című demója kerül terítékre, míg az utolsó harmadban egy meglepetés (feldolgozás) nótával gazdagodhattok.
 

A trilógiává vált válogatás borítóját ezúttal is Mihályfi-Tóth Alex (Redart Illustrations) készítette. Hamarosan jönnek az előrendelői információk! Figyelj!

Az előző két válogatás mp3 formátumban az alábbi címekről ingyenesen letölthető:

http://burningsun.hu/seeds-of-metal-vol-i/
http://burningsun.hu/seeds-of-metal-vol-ii/

Ha szeretnél CD-t a laphoz, jelentkezz mielőbb, mert csak korlátozott számban lesz elérhető! Ezt az alábbi e-mail címen teheted meg:
burningsunzine@gmail.com

Ian Paice
december 12.
Desszert Záróbál
december 17.
ExtremeNoiseFest 2021
december 18.