Dungaree – Electric Altar – albumpremierElectric Altar
címmel megjelent a szegedi modern grunge metalos Dungaree teljesen analóg rögzítésű új lemeze, melynek producere Liam Watson volt. A srácok a hat dalos album hangulatát a korábbiakhoz képest, most kissé depressziósabbra vették.

Teljesen más világ egy analóg stúdió a már megszokott digitális világhoz képest, itt nincs sok javítási lehetőség, de ez adja meg az egész ízét-bűzét. A cuccaink elég mogorván szólnak, azokból az időkből való mind, mint maga a stúdió.

A dalok sötétebbek lettek, igyekeztünk úgy írni őket, hogy ha meghallja az ember, akkor ne sok hasonlóságot fedezzenek fel az előző anyagokhoz képest, de mégis megmondja, hogy ezek mi vagyunk. Sokat dolgoztunk rajtuk, teljesen más metódust követtünk, mint ezelőtt. Olyan elemet írtunk bele a dalokba, amik eddig csak nyomokban voltak felfedezhetők nálunk. Nem szeretünk jelzőket magunkra illetni, de valahogy mégiscsak a stoner rock, amit legtöbben mondanak ránk, pedig van még ebben bőven más is. Morcos és hangos az egész.” – mondják új lemezükről.

 

Electric Altar by Dungaree

június 30.,
augusztus 04.,
augusztus 12.,
augusztus 18.,
augusztus 25.,