Vond – kazettán is megjelent a kultikus anyag

24 évvel az eredeti kiadása után, most először kazettán is megjelent Mortiis sötét, borongós, sivár dungeon szintetizátor hangulatú mellékprojektjének a Vond 1994-ben megjelent Selvmord agyaga. Az album az eredetileg lemezborítójával jelent meg, amit akkoriban Németországban betiltottak. A 40 perces, 4 számos anyag az öngyilkosság végső hangolódását tükrözi.
 
A Heidens Hart Records által most kibocsájtásra kerülő, és az előrendelés során már most elfogyott korlátozott példányokban véletlenszerűen egy-egy borotvapenge is el lett rejtve, amelyhez az alábbi figyelmeztetést mellékelték:

Ha Ön depresszióban szenved, vagy öngyilkossági gondolataink vannak, esetleg bármilyen pszichológiai, mentális instabilitása van, kérjük, hogy NE rendelje meg ezt az albumot. A borotva csak a album művészi kifejezésének része, és soha nem szabad használni.
 

Selvmord by Vond

Vond – kazettán is megjelent a kultikus anyag: 2 komment

  • armand armand szerint:

    (knifed) Nos, ha a borító alapján ítélném meg a zenéket, akkor bizony én se sokat hallgatnék sokat. Nekem anno, és ma sincs semmi bajom a borítóval, egy művészi fotó. Láttam, láttunk már ettől 1000x rosszabbat is. A zene meg rosszabb a korai Mortiis éránál… kicsit letisztultabb, kicsit sterilebb, borultabb, amolyan pengeélező |-D

  • necron necron szerint:

    Ez az a borító, amiatt anno sem hallgattam bele és most sem fogok. Viszont, az Era I újrakiadások mellett, most a “The Song Of Long Forgotten Ghost” is újrakiadásra kerül dec. 7-én (remasterelve természetesen) Továbbá, Reisene til Gotter Og DVD (’97-es VHS master anyagról készült) videó is megjelent.

május 05.,
május 20.,