Keep Of Kalessin

A norvég black metalosok legújabb lemeze az előzetes tervek szerint 2006. március 27-én kerül a lemezboltok polcaira. Az albumon a SATYRICON turnégitárosa, Arnt Grønbech kezeli a billentyűs hangszert, a basszus illetve szólógitárt. Az album az Armada címet kapta.

A következő mondat nem tőlem származik, hanem a Keep Of Kalessin hivatalos honlapján olvasható: „Óriási promo kampányt terveztünk, az album pedig előre láthatóan a 2006-os év legjobb (the best) metal kiadványa lesz.” Szerénytelenségért nem kell a szomszéd ajtaján kopogtatniuk, de valljuk be, van igazság eme kijelentésben. Az új album muzsikáját egy olyan opushoz hasonlították, melyet nem sok zenekarnak sikerült felülmúlnia. Aki az In the Nightside Eclipse album hangulatát próbálta eddig újrateremteni, vagy nagyot bukott, vagy zseniálisat alkotott. Meglátjuk…

A lemez a Tabu Recordings (a Tuba Records egyik filiája) kiadónál jelenik majd meg. A Mayhem-es Csihar Attila hangja is feltűnik majd, de Attila már nem tagja a Keep Of Kalessin-nek. Az zenekar végleges felállása még nem állt össze, ez a felvételek során alakul majd ki, azonban két név már biztos: Vyl (dobok) és Wizziac, aki majd a basszusgitárt fogja nyakába akasztani.

A banda legurolsó kiadványa a 2003-as Reclaim MCD volt, melyet a FaceFront Records adott ki. A Reclaim fényében tényleg óriási lemezre számíthatunk.

Tool, Night Verses Tool, Night Verses
június 12.
Hell Vill #19 Hell Vill #19
június 13.
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.