Trident – EP-premierMindenen Kívül
címmel megjelent a 2016 augusztusában újjáalakult/újra működő ipari groove/grunge metal vonalán mozgó berettyóújfalui Trident zenekar új, 4 dalos EP-je.

Fogadjátok szeretettel a Trident legújabb dalait tartalmazó kislemezt.

Négy dal, négy külön világ. A nyitószám, a “Mindenen Kívül” egy jó kis feszes, igazi “tridentes” dal, amit a YouTube-ról már ismert “Esni Fog” követ. A dal újdonsága, hogy a klip-verzióhoz képest bővített formában szólal meg. Ezt követi a súlyos riffekre épülő, kíméletlen “Négy Fal”, az EP záródala pedig egy több mint hét perces opus (“Ózon”), ami képzeletben kivisz minket a világűrbe… Mindenképpen hallgassátok végig!

Jó szórakozást kíván hozzá a Trident csapata!


Egy kis visszatekintés: A banda 1989 és 1997 között volt aktív, ez idő alatt számos demót és egy modern zenei felfogásban kiadott nagylemezt jelentettek meg Újabb technológiák címmel. 2016-ban a rock egyik aranykorának tartott 90-es évek szellemében feltámadt zenekar azóta számos koncerten van már túl és sorra mutatta be újrakevert, újrahangszerelt dalait. 2018 novemberétől a KabinLáz soraiból ismeret Papp Norbert a zenekar új frontembere, akivel az alább végighallgatható kislemezük dalait is rögzítették.

 
október 18.,
október 19.,