Death SS – újrakiadásra kerülnek klasszikus lemezeik


A Skol Records idén nyáron újra piacra dobja a legendás olasz extrém horror cok metalos Death SS klasszikus albumait. A korlátozott számú kollekció négy remaszteriztált dupla CD-lemez formájában fog megjelenni és az alábbiak lesznek rajta.

– The Story Of Death SS 1977-1984 + The Horned God Of The Witches (ezeket annak idején a banda eredeti felállása rögzítette).

– In Death Of Steve Sylvester + Black Mass (ezeket a banda második felállása rögzítette).

– Heavy Demons + The Cursed Concert (ezeket a banda harmadik felállása rögzítette).

– A negyedik kiadvány egy dupla-lemezes kollekció, melyen a banda eredeti kislemezei és EP-i kaptak helyet (a ’80-as / ’90-es évekből.


A zenekart 1977-ben alapította Stefano Silvestri énekes (az ő monogramjából ered az “SS” toldalék). Céljuk, hogy a banda zeneileg magába foglalja az okkultizmus, a horror filmek, és erotikus képregények bizarr világát. A négy tag később angolosította nevét és horrorisztikus művésznevet vett fel: Steve Sylvester a “Vámpír“, Paul Chain a “Halál“, Danny Hughes a “Múmia“, Tommy Chaste pedig a “Vérfarkas” szerepét töltötte be. Karrierjük alatt többször is feloszlottak: 1977-től 1984-ig működtek, majd 1988-tól 2008-ig, végül 2012-től napjainkig. Legutobbi nagylemezük Rock ‘N’ Roll Armageddon címmel 2018-ban jelent meg.


szeptember 18.,
szeptember 20.,
szeptember 24.,