Possessed- hallgasd meg új lemezüket


33 év után új lemezzel jelentkezik az amerikai extrém death metalos pioneer Possessed. Revelations Of Oblivion címet viselő lemezük május 10-én jelent meg, amiről újabb videóként a Graven nézhető meg.


Ez a lemez kezdettől fogva egy fantasztikus élmény volt. A Possessedben mindannyian azt reméljük, hogy élvezni fogjátok ezt a friss kiadványt, és várjuk a turnézást, valamint azt is, hogy további új zenéket írjunk. Nagyra értékeljük a támogatásotokat és az elkötelezettségeteket!” – mondta a csapat énekese Jeff Becerra, aki mára az egyetlen eredeti tag az egykori felállásból.

 

Possessed- hallgasd meg új lemezüket (1 komment)

  • necron necron szerint:

    Valóban sikerült eltalálni a régi hangzást, és a jellegzetes klasszikus riffeléseket. Ez egy igazi nosztalgikus élményt nyújtó, jól sikerült lemez lett.
    Bár azok számára lehet érdekes, akik még ismerték a klasszikus albumokat, illetve volt szerencséjük megízlelni annak a korai érának a hangulatát.

    Az más kérdés, hogy Kellett-e? Az biztos, hogy megosztja a rajongókat az ilyen „feltámadások“. Mennyire őszinte eljátszani egy bizonyos korszakot, vagy éppen a évtizedekkel korábbi önmagukat, és hogy ez manapság mennyire állja meg a helyét a nagy elvárásokkal szemben, roppant megosztó kérdés.

    Én úgy vagyok vele, hogy jobb, hogy van, mint sem. Az biztos, hogy egy korszakra jellemző hangulatot előadni lehet, és akár,még kellemes élményt is adhat, de nagyon maradandó élményt eddig egy banda sem okozott a “visszatérésével”. Előveszem néha, meghallgatgatom, de ha nosztalgiázni akarok, akkor inkább a korai korongokat veszem elő.

The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.