Heilung – végighallgatható a Futha


Holnap jelenik meg a Season of Mist égisze alatt az északi Heilung második nagylemeze, a Futha. A teljes album elérhető a kiadó YouTube csatornáján.


Heilung – végighallgatható a Futha: 2 komment

 • necron szerint:

  [quote=Krigare:a8xnd8a2]

  Ebben a változatban fog megérkezni a lemez?

  [url:a8xnd8a2]

  [/quote:a8xnd8a2]

  :-D))). Nem, ez nem a magyar keresetre van beárazva :-D))) 169 euróba kerül. Kétség kívül gyönyörű kiadvány. A “szimpla” könyv-CD verziót rendeltem meg. Ez sem volt olcsó, elég sokáig gondolkodtam rajta, de aztán megrendeltem. Már úton van! :-D)

  Azt viszont, sajnálom, hogy a Blu ray-t nem adták ki külön, ezt meg is írtam nekik, hogy ne basszanak ki a rajongókkal, és adják ki szépen ezt is, aztán kaptam egy “elismert rajongó jelvényt” a FB-on :-D)))! Remélem, egyszer, majd csak kiadják külön ezt is. Végül is a pénz számít:-D)

  Csak egyszer hallgattam meg a Season Of Mist által megkapott letöltésemet. Várni arok a fizikai formátumra. Az-az igazi. Kényelmesen betteni a lemezt, jó minőségben meghallgatni, booklet-tel együtt élvezni a pogány rítusokat!

  Az új Stille Volk is most jelent meg, szintén könyv-CD verzióban. Két ilyen kaliberű kiadvány egy napon! Tiszta pogány paradicsom! Csak az ember anyagilag győzze :-O))

  Ezen kiadványok után, legszívesebben, visszafajulnék valami ősemberré, és elhúzodnék a hegyekbe egy barlangba, hogy aztán szertartásokat csináljak!

 • necron szerint:

  Sajnos, nem fogom kibírni, amíg meg nem jön a CD. Pedig, próbáltam erős lenni!