Korn – egy meglehetősen sötét hangulatú lemezre számíthatunkThe Nothing
címmel szeptember 13-án jelenik meg a Korn albuma, mely erősen a sötét, vissza a gyökerekhez tendenciák felé mutat. Jonathan Davis az alábbiakban vázolja, hogy mire is számíthatunk új lemezük kapcsán.

Ez egy nagyon sötét hangulatú lemez lesz. Mindannyian rengeteget dolgoztunk rajta és elmondhatatlanul büszke vagyok a végeredményre. Mindaz benne van, ami tavaly velem történt… Ezek a dalok sokat segítettek abban, hogy fel tudjam dolgozni a feleségem halálát. Tudtam, hogy ezt az albumot nem kapkodhatom el és meg is szabadultam mindenkitől, aki megpróbált sürgetni. Hónapokra bezárkóztam a stúdióba és megszületett ez az anyag. Konceptlemeznek azért nem nevezném, de minden dal arról a sötét energiáról szól, ami körülvett és mindenhova követett engem a történtek után. Próbáltam átnavigálni magam azon a káoszon, ami körbevett.

A lemezről elsőként You’ll Never Find Me videójuk nézhető meg.
  


Korn – The Nothing
(Roadrunner / Elektra)

1.The End Begins
2.Cold
3.You’ll Never Find Me
4.The Darkness Is Revealing
5.Idiosyncrasy
6.The Seduction Of Indulgence
7.Finally Free
8.Can You Hear Me
9.The Ringmaster
10.Gravity Of Discomfort
11.H@rd3r
12.This Loss
13.Surrender To Failure

Korn – egy meglehetősen sötét hangulatú lemezre számíthatunk (2 komment)

  • boymester boymester szerint:

    Még kimondani sem kellemes, de a rajongók szempontjából annál jobb, Jonathan minél inkább szenved… Amikor minden happy, akkor semmit nem ér.

  • 69nostromo79 69nostromo79 szerint:

    Számomra az első két album az etalon. De ebben a visszakanyarodásos dologban lehet némi ráció. Hosszú évek óta ez az első olyan nóta amire felkaptam a fejem. – Jóslásokba nem bocsátkoznék az új anyagot illetően, megvárom, s majd utána ítélkezem. 🙂

The Dwarves The Dwarves
július 24.
Baroness Baroness
július 29.
FEZEN Fesztivál 2024 FEZEN Fesztivál 2024
július 30.