Hellyeah – félig gonosznak lenni

 
Szeptember 27-én jeleik meng a tavaly elunyt ex-Pantera dobos, Vinnie Paul utolsó stúdiós felvételeit tartalmazó Hellyeah album Welcome Home címmel. A 10 dalos lemezről az alábbiakban a 333, valamint Oh My God daluk videóit nézhetitek meg.
 

Eredetileg Vinnie ötlete volt a 333. Sokan gondolják, hogy Vinnie csak egy dobos volt, de jóval több volt egy vadállat dobosnál. Értett a hangzásokhoz, a dalszerzéshez, nagyban kivette a részét a dalírásból. Ez a dal az ő gyermeke volt, tőle jött és hozzá tartozott. Sajnos azonban mire a szöveg megírásához értünk, Vinnie már elhunyt. Ez a szöveg arról az érzésről szól, amit a legtöbb metal rajongó jól ismer, a kirekesztésről, arról, hogy sokan a kinézetünk, a ruháink miatt ítélkeznek felettünk. Emlékeztető ez a szám az összes metal rajongónak, hogy bármi is történjék velünk, a világ metal közösségében megvan a helyünk. Bírom a 333-t és amit jelent – félig gonosznak lenni.” – mondja Chad Gray énekes.
 


Hellyeah – félig gonosznak lenni: 1 komment

  • boymester szerint:

    Írhattak volna arról is dalt, hogy metal rajongóként senkinek sem kötelező szétvarratni az agyát és piros kakastaréjjal azt hirdetnie, hogy már nem az anyja parancsol neki… Az alig néhány perces dal meg olyan, mintha elkezdődne vagy ötször, aztán lenyomják párszor a refrént meg egy totál átlagos nyúlfaroknyi szólót…lehet szegény Paulnak kellett volna befejeznie, ők meg inkább félkészen hagyták és rádobtak egy ilyen egyszerű szöveget…

Angertea, Mudi, Nís
október 22.