Akela – Ismét búcsúznak

Október 31-én a már hagyományosnak számító Farkasnap kerül megrendezésre, de idén korántsem a megszokott ütemben és eseményekkel.

Budapesten a WigWam-ban, a XIII: Farkasnappal egybekötött II. búcsúkoncertjét, s egyben a XIII. Akela album, a Fattyúdal lemezbemutató koncertjét is tartja a csapat, illetve az utolshow dvd felvételre is itt kerül majd sor.

Fellép még a Stress, kiknek ez a buli lesz a 30 éves exkluzív jubileumi koncertje, régi tagok közreműködésével, exkluzív ünnepi felállással: Nagy Dávid (Depresszió) és Moldoványi János (Dying Wish) dobosokkal.

A Cross Borns és a Demonlord zenekaroknak ezen az estén lesz a 10 éves jubileumi koncertje. Emellett a szimfonikus heavy metal-ban itthon utánozhatatlan Cross Borns a jubileumi válogatáslemez, a Halhatatlan vágyódás c. anyagát is itt mutatja be először. A 10 éves Demonlord jubileumi koncertje pedig rögzítésre is kerül majd, remélhetőleg, valamikor a jövőben egy kiadványhoz fel is lesz használva az indiánsátorban felvett anyag. Molics Zsolt és Ángyán Tamás (Sámán) új, misztikus heavy metal bandája, a Mamut is lemezbemutatót tart az este folyamán, s ha ez még mindig nem lenne elég, akkor azt is érdemes megemlíteni, hogy az 1990-es közös indulást tiszteletére különleges vendégként fellép majd az Omen.

Infó:
Dátum: 2007 október 31. szerda
Kapunyitás: 17.00
Programkezdés: 17.30

17.30 Stress
18.45 Cross Borns
20.30 Demonlord
22.15 Omen
23.30 Akela
01.00 Mamut

Jegyár: 2499 Ft

Jegyek elővételben kaphatóak:

– a rendezvény helyszínén
– Hammer Zenebarlang
– Headbanger
– CD Pince
– Viking
– Shark
– Rockness
– Káosz
– Ticketportal (www.ticketprotal.hu) és TicketExpress (www.tex.hu) összes irodájában
http://shop.metalindex.hu

Kapcsolódó linkek:

www.hammerworld.hu
www.myspace.com/hammerworld
http://www.akela.hu/
http://stress.fw.hu/
http://www.crossborns.hu/
http://www.demonlord.tk/
http://www.omen.hu/
http://mamutweb.extra.hu/
http://www.wigwamrockclub.hu/

augusztus 12.,
augusztus 13.,
augusztus 16.,