Tankcsapda – Elektromágnes

Honlapunk (www.tankcsapda.com) kezdõ képének változásából már nem nehéz kitalálni: MEGJELENT AZ ELEKTROMÁGNES, az elõzõ album turnéján készült felvételekbõl összeállított koncertlemez!!!

Elképzelhetõ, hogy vannak olyan városok és áruházak, ahol esetleg csak a hét végére ér oda a szállítmány, de reményeink szerint maximum egy-két napon belül mindenhol kapható lesz a szimpla CD-n húsz plussz egy felvételt, a bónusz DVD-n pedig hét videoklipet tartalmazó cucc.

Nagyon szerettük a Mindenki album turnéját, a koncerteket, és szerettük volna ezt az idõszakot megörökíteni egy koncertlemez formájában. A DVD-n található klipek egy része persze már ismerõs lehet, de van rajta egy-két kuriózum is, ahogy errõl korábban már volt szó. Persze hogy ne csak lemezen legyen koncerthangulat, készülünk a decemberi bulikra, ezen belül is az évzáró, december 29.-ei Fõnix Csarnok koncertre!

És ha már itt tartunk: felröppentek olyan pletykák, miszerint Fejes Tominak van valami sérülése vagy olyan baja, ami miatt nem tudna a decemberi bulikon a dob mögé ülni. Természetesen ez egy teljesen hamis, fals információ, mindenki megnyugodhat, épek és egészségesek vagyunk! 🙂

(Az, hogy nem vagyunk ott mindig mind a hárman különbözõ helyeken, pusztán csak azért van, mert nem vagyunk egymáshoz kötözve. 🙂 Hamarosan felkerülnek a koncertek jegyelõvételi helyei és már nincs is egy egész hónap az elsõ decemberi koncertig!

Maradjatok továbbra is vonzásban!

Üdv: A Tankok

Klip itt!

Az Elektromágnest letöltheted: itt!

Belehallgathatsz és megveheted: itt!

www.tankcsapda.com
www.myspace.com/tankcsapda
www.cls.hu

Tool, Night Verses Tool, Night Verses
június 12.
Hell Vill #19 Hell Vill #19
június 13.
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.