Tankcsapda

Szia!

Milyen gyorsan telnek a napok! A decemberi, nyolc várost érintő mini-turnéból már csak két koncert van hátra… Na jó, de milyen koncertek!!! 🙂 Pénteken a Pecsában, a fél hetes kapunyitás után, kb 19.45-kor lép a színpadra a Replika akik egy viszonylag hosszabb, bő háromnegyedórás zúzással készülnek és kábé kilenc órakor kezdődik a ’csapda hogy a nagyjából két órán át tartó ugrálás végére mindenki legalább olyan izzadt legyen mint amilyenek a Tankok lesznek! Akinek még nincs jegye de mégis szeretne ott lenni, a délutáni pénztárnyitáskor (14.00 óra) még megcsíphet (esetleg) néhány jegyet, aki viszont szeretne egy kevésbé zsúfolt de nem kevésbé látványos és hangulatos koncertet végigélvezni az ne tétovázzon: irány december 29.-én Debrecen és a Főnix csarnok!!!
(a Tankcsapdáról illetve az év végi koncertekről láthatsz és hallhatsz szerdán (12.19.-én) este 18.00-tól a Tv2 Favorit műsorában, másnap, 20.-án 13.00-tól a Cool Tvben, 16.15.-től a Viva Interaktívban, még aznap este 22.00-tól a Radiocafe-ban illetve másnap, a Pecsa koncert napján reggel nyolckor a Danubiuson)

A fotók oldalon ismét találsz új képeket a szekszárdi és a szombathelyi koncertekről (mindkét helyen mindenkinek köszi köszi köszi!!!:) illetve néhány pillanatképet a Főnix Csarnok koncert sajtótájékoztatójáról. (Egy debreceni autóvezetői gyakorló területen, a Kowa meg a vega és a Tankcsapda tagjai, kiegészülve három rendőr lánnyal, azon vetélkedtek, kinek sikerül a szándékosan csúszós pályán minél kevesebb hibával, minél gyorsabban megcsinálni az előre megbeszélt feladatokat… Jó kis móka volt! :))

Találkozunk pénteken a Pecsában!

Üdv; A Tankok

Tool, Night Verses Tool, Night Verses
június 12.
Hell Vill #19 Hell Vill #19
június 13.
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.