Hobo – hírlevél

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Átestünk a 30. születésnapi koncert sajtótájékoztatóján. Az újságírók ingyen ehettek, így sokan voltak olyanok is, akik még sohasem írtak és nem is fognak írni a Hobo Blues Band-ről. Mivel meleg étel volt, szendvicseket senki sem rakott a fotóstáskájába. Minden jelenlegi zenésztársam jelen volt, minden meghívott régebbi kollégám is eljött. Vaszko Krpkata, bolgár szájharmonikás csak a próbákra – ha lesznek – és a koncertre jön majd.
Engem két héttel a nagy dátum előtt a Szent Kristóf Kórház intenzív osztályára fektetnek be, ahonnan egy órával a fellépés előtt Brády Márton, a koncertet rendező Showtime vezetője személyesen hoz ki magánmentővel és ő maga tolókocsiban visz fel a színpadra, miközben a mai zenekar a Mások vittek rossz utakra engem bevezető akkordjait játssza Tátrai Tibor és Deák Bill Gyula társaságában.
Mint már korábban közöltük, 2008. szeptember 27.-én 19 órakor kezdődik az előadás, előzenekar nélkül. Jegyeket a www.tex.hu cím alatt lehet kapni, sőt, négyet már el is adtak, ami jól látszik egy üres teremben.
Gyűjtsék a pénzt, költsék ránk, amit mi majd a Postabankra bízunk.

Tisztelettel Hobo s.k. 2008.04.21.

augusztus 12.,
augusztus 13.,
augusztus 16.,