Koncertajánló – Kuplung

A Soundshine zenekar koncertjeit nézve illetve első lemezét hallgatva olyan kérdések merülhetnek fel a nyájas hallgatóban, mint pl.: „miért nem hallottam én még ezekről a csávókról, ez k*va jó!”  …vagy… ”Hogyan lehet ennyi energia ebben a Robi gyerekben, hogy a Black-Out és a Synchronring mellett itt is ilyen magas színvonalon teljesít?…vagy a már szinte elcsépelt „miért nem születtek ezek az arcok kicsit nyugatabbra?”
_ELVALASZTO_
Aki szereti a tökös, grunge-os rockot, netán ismer és szeret az alábbi listából legalább kettőt, annak kötelező a megjelenés: Alice in Chains; Pearl Jam; Stone Temple Pilots; Foo Fighters; Tool; Soundgarden; Faith No More

www.soundshine.hu
www.myspace.com/soundshineband

Az est második fellépője a 2000-ben alakult Flop zenekar rengeteg tagcserét követően nyerte el jelenlegi formáját. A gitárcentrikus grunge-rock zenét (melyet gyakran vegyülnek páratlan ritmusok), a lassú-középtempó jellemzi. A Flop-számok nem a könnyen táncolható, bulizós kategóriába tartoznak, sokkal inkább hangulatokat közvetítenek. A zenekar első, Torso című nagylemeze márciusban jelent meg.

Horváth Attila – gitár
Kapiás Gábor – dob
Kövi Lóránt – ének
Maros Gergő – basszusgitár
Töller Gábor – gitár

www.flop.hu

Kezdés: 21:30
Belépés: 500 huf
Helyszín: Budapest, VI. Király utca 46.

Combichrist, Megaherz Combichrist, Megaherz
szeptember 25.
Vinnie Moore Vinnie Moore
szeptember 26.
Liturgy, Áron Porteleki Liturgy, Áron Porteleki
szeptember 26.
IHE Slam Party IHE Slam Party
szeptember 27.