Koncertajánló – Kuplung

A Soundshine zenekar koncertjeit nézve illetve első lemezét hallgatva olyan kérdések merülhetnek fel a nyájas hallgatóban, mint pl.: „miért nem hallottam én még ezekről a csávókról, ez k*va jó!”  …vagy… ”Hogyan lehet ennyi energia ebben a Robi gyerekben, hogy a Black-Out és a Synchronring mellett itt is ilyen magas színvonalon teljesít?…vagy a már szinte elcsépelt „miért nem születtek ezek az arcok kicsit nyugatabbra?”
_ELVALASZTO_
Aki szereti a tökös, grunge-os rockot, netán ismer és szeret az alábbi listából legalább kettőt, annak kötelező a megjelenés: Alice in Chains; Pearl Jam; Stone Temple Pilots; Foo Fighters; Tool; Soundgarden; Faith No More

www.soundshine.hu
www.myspace.com/soundshineband

Az est második fellépője a 2000-ben alakult Flop zenekar rengeteg tagcserét követően nyerte el jelenlegi formáját. A gitárcentrikus grunge-rock zenét (melyet gyakran vegyülnek páratlan ritmusok), a lassú-középtempó jellemzi. A Flop-számok nem a könnyen táncolható, bulizós kategóriába tartoznak, sokkal inkább hangulatokat közvetítenek. A zenekar első, Torso című nagylemeze márciusban jelent meg.

Horváth Attila – gitár
Kapiás Gábor – dob
Kövi Lóránt – ének
Maros Gergő – basszusgitár
Töller Gábor – gitár

www.flop.hu

Kezdés: 21:30
Belépés: 500 huf
Helyszín: Budapest, VI. Király utca 46.

Friendly Tour 2024 Friendly Tour 2024
február 23.
The Fission Tour The Fission Tour
február 24.
Dirty Honey Dirty Honey
február 29.