Reneszánsz Nap

Idén pontosan az 550. évfordulóját ünnepeljük annak, hogy Mátyás, az igazságos trónra lépett, és kezébe vette országunk irányítását és felvirágoztatta hazánkban a reneszánsz kultúrát. A Reneszánsz Év keretein belül megrendezésre kerülő számtalan programhoz, fesztiválhoz és kiállításhoz most az Avalon Club is csatlakozik, hogy tisztelegjen a korstílus előtt, mely a megújulást tűzte zászlójára.
Szeptember ötödikén a klub minden érdeklődőt, kicsit és nagyot is szeretettel vár, hogy bepillantást nyerhessen a múltba, és részese lehessen egy hangulatos vásári forgatagnak. A programok között minden korosztály megtalálhatja a neki tetszőt, a gyerekeket kézműves foglalkozással, nemezeléssel, tűzzománcolással és gyöngyfűzéssel; a nagyobbakat ruhabemutatóval, táncházzal, lovagi torna-bemutatóval és vásárral várjuk!
Alkonyattól a szabadtéri színpadon a The Moon And The Nightspirit varázslatos zenéjét tűzzsonglőrök teszik feledhetetlenné, majd este tíztől a nagyteremben a Sacra Arcana folk-metalja idézi a mátyási időket, hogy mindenki átadhassa magát a hajnalig tartó mulatságnak!
_ELVALASZTO_

A Reneszánsz Nap délután kettőtől estig várja az érdeklődőket, a belépés díjtalan!

Program:
14:00 – 14:15 Megnyitó és köszöntő beszéd
14:00 – 17:00 Kézműves foglalkozások
14:00 – 20:00 Vásári forgatag
17:00 – 18:00 Táncbemutató, táncház
18:00 – 20:00 Lovagi torna
20:00 – 21:00 The Moon And The Nightspirit szabadtéri koncert tűzzsonglőrökkel
21:30 – Sacra Arcana koncert